Riscript
Image default
Woning en Tuin

Gazon of keramische tegels laten leggen? Neem contact op met Egalisee Bestratingen

Wilt u een gazon aanleggen in Breda? Het zelf aanleggen van een gazon is best een hele klus waar veel bij komt kijken. Zoals een stevige ondergrond creëren met een goede afwatering. Daarom kan het handig zijn om een specialist in te schakelen. Egalisee Bestratingen kan deze klus uitstekend voor u uitvoeren. Voor een kleinere tuin zijn graszoden of grasmatten handig. Heeft u een grotere tuin? Dan zij Big Slaps van 50m1 lang en 1m1 breed. Ook is het mogelijk om een gazon in te laten zaaien of kunstgrasmatten te laten aanleggen. Wanneer er graszoden zijn gelegd of het gazon is ingezaaid, is het belangrijk om deze regelmatig te besproeien. Het inzaaien van een gazon kunt u het beste in april- mei of augustus/september doen om de beste resultaten te krijgen.

Keramische tegels laten leggen

Bij Egalisee Bestratingen kunnen ze ook keramische terrastegels leggen. Voorheen werden keramische tegels vooral gebruikt voor de keuken en huiskamer. Maar zijn ook erg geschikt voor de aanleg van een terras of tuinpad. Na een regenbui worden deze tegels niet glad wat een prettige eigenschap is, gezien hier regelmatig overheen gelopen wordt. Voor het aanleggen van keramische tegels gebruiken ze een speciale techniek zodat deze bestand zijn tegen hete zomers en koude winters. Naast keramische tegels zijn er nog andere bestratingsmogelijkheden zoals: hardsteen, schellevis, halfverhardingen, kinderkopjes, betonsteen of betontegels.

Andere werkzaamheden die ze kunnen uitvoeren:

–        Een tuin laten ontwerpen en realiseren met beplantingsplan

–        Een schutting of afrastering laten plaatsen

–        Stapelmuren of bakken laten plaatsen als afscheiding

–        Een tuinhuis laten plaatsen

–        Vlonders laten aanleggen

–        Bomen laten snoeien of kappen

–        Aan- en afvoer van materialen

–        Aanleg van een vijver

Het bedrijf Egalisee Bestratingen bevindt zich in Breda en werken in de gehele regio van Breda. De medewerkers gaan professioneel en nauwkeurig te werk tegen een scherp tarief.

https://www.egaliseebestratingen.nl/