Riscript
Image default
Dienstverlening

Het rooster maken, de personeelsadministratie en het bijhouden van verlofdagen doe je met Shiftbase

een overzichtelijk programma inclusief tijdregistratie app.

Shiftbase is de naam van een online personeelsregistratieprogramma dat in allerlei branches te gebruiken is. Een transportbedrijf dat vertrouwt op Shiftbase is Spyder Koeriers. Deze firma is in 2003 opgericht. Het hoofdkantoor staat in Barneveld – Voorthuizen. Spyder onderscheidt zich qua kwaliteit, service en snelheid van concurrenten. Gijs Petersen (algemeen directeur) en Michiel van Maanen (operationeel directeur) zijn de drijvende krachten. Spyder was in Nederland een van de eerste koeriersbedrijven die geheel digitaal ging werken. De voordelen voor de klant zijn talloos. Denk aan orders en zendingen online invoeren, afleverinformatie en facturen online bekijken enzovoort. Gijs en Michiel worden bijgestaan door officemanager Dita Kalfs, planner Barry Kemp en Warehouse-medewerker Erik Hazeleger. Chantal van Dusschoten en Lisa Houweling zijn allebei koerier én social media expert.

Een werkveld waar Shiftbase ook volop wordt ingezet, is Zorg en Welzijn. Meditrans is een bedrijf waarvan de administratiemedewerkers in Shiftbase werken. Meditrans bestaat sinds 2002. Aanvankelijk was de repatriëringsfirma een dochteronderneming van EMC en Docjob. De bij Meditrans aangesloten artsen, verpleegkundigen en medisch specialisten begeleiden zieke / gewonde mensen vanuit het buitenland terug naar Nederland of een andere bestemming. Als je in een vreemde omgeving bij een ongeval betrokken raakt, is deze bijstand erg welkom en in veel gevallen noodzakelijk. Meditrans biedt medisch professionals de kans hun deskundigheid, ervaring en kwaliteiten op een andere dan de reguliere manier in te zetten. Opdrachtgevers zijn met name grote verzekeringsmaatschappijen en alarmcentrales.

Ook hotelketens maken hun roosters in de Shiftbase-omgeving. Ibis is er zo een. De hotels die deze naam voeren vallen in het zogenoemde hogere segment. Ibis valt onder Accor Hotels. In Amsterdam kun je een Ibis-kamer boeken boven de perrons 1 tot en met 4 van Amsterdam Centraal Station. Aan de Gevers Deynootweg 63 – op 3 minuten lopen van de Boulevard en de Pier – staat het Ibis hotel Scheveningen. Andere Nederlandse steden waar Ibis zit zijn onder meer Almere, Delft, Haarlem, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Vlaardingen.

https://www.shiftbase.com/nl