Riscript
Image default
Dienstverlening

Unieke, grote en diverse collectie houten naamborden bij De Naambordensite

Bent u op zoek naar een uniek houten naambord dat perfect past bij uw woning? Neem dan zeker even een kijkje bij De Naambordensite. Wij bieden in onze online winkel niet alleen een unieke collectie houten naamborden aan, maar ook nog eens eentje die zeer groot en divers is.

Hoe uw woning er ook uitziet, voor elk type woning hebben wij een houten naambord op maat. Van klassiek tot landelijk en van modern tot stoer, stuk voor stuk in verschillende maten, vormen en soorten. Kiest u een stoer naambord van boomschors uit of bent u helemaal weg van de Engelse cottage stijl? Bij alle houten naamborden kunt u de tekst zelf indelen en het lettertype kiezen. Vaak kunt u ook de gewenste kleur voor de letters aangeven. Bij diverse houten naamborden kunt u ervoor kiezen om de tekst op het bordje te laten schilderen. Ook het schilderen van een afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Onze eigen schilder gaat precies en secuur te werk en schildert uw afbeelding perfect na. Houd er rekening mee dat de levertijd van een met de hand beschilderd naambord langer is dan de levertijd die wij op de meeste borden hebben. De gemiddelde levertijd van onze naamborden bedraagt twee tot vijf dagen. De levertijd van een handbeschilderd naambord bedraagt drie tot vijf weken.

Kwaliteit, perfectie, scherpe prijzen, dat is wat wij bieden

Natuurlijk verkopen wij niet alleen maar houten naamborden. Onze collectie in materialen is ook zeer divers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een naambord van leisteen, een naambord met verlichting, een roestvrij stalen naambord, een betonnen naambord, een bedrijfsnaambord of een aanduiding bord.

Wat u ook voor naambord of ander soort bord uitkiest, wij gaan met liefde voor u aan de slag. Wij leveren kwaliteit, perfectie, uitstekende service en de scherpste prijzen. Wij staan tijdens kantooruren voor u klaar wanneer u hulp kunt gebruiken met het bestellen van uw naambord of wanneer u vragen heeft. Contact opnemen kan per telefoon (072-8888 636) en per mail (info@ denaambordensite.nl).

 

https://www.denaambordensite.nl/