Riscript
Image default
Woningen

Hoe vind je een goede makelaar in Arnhem die bij je past

Veel mensen krijgen er vroeg of laat mee te maken. Je hebt besloten om een huis te kopen of juist je huis te verkopen. Om dit te verwezenlijken is het verstandig om een goede makelaar in Arnhem in te schakelen om je te helpen bij het gehele proces. Een makelaar is degene die de woning namens jou verkoopt of die je helpt bij het uitkiezen van de woning die binnen jouw wensen en budget past. Het is erg belangrijk om de juiste makelaar te kiezen die volledig in jouw belang werkt om zo de beste deal op tafel te krijgen. Het vinden van deze makelaar kan soms een behoorlijke opgave zijn. Er zijn veel makelaars die hun diensten aanbieden. De vraag is dus, hoe vind je een makelaar die bij jou past? In deze blog lees je tips om de juiste makelaar te kiezen.

Lees recensies over de makelaars

Het internet staat boordevol recensies van alle makelaars die bij jou in de buurt zitten. Op Funda kun je makelaarsbeoordelingen lezen die een goed beeld geven van de kwaliteiten van de makelaar. Ook kun je op de diverse social media ervaringen van mensen lezen die voor jou gebruik hebben gemaakt van de diensten van de makelaar. Lees de recensies, neem contact op met de makelaar en bespreek de voor jou belangrijke punten.

Vraag bekenden voor advies

Heb je een makelaar in Arnhem en omgeving op het oog? Schakel dan de hulp in van je vrienden of familie. Vaak zijn de mensen in jouw netwerk de perfecte mensen om jou advies te geven over het kiezen van de makelaar en zij zullen een objectief beeld hebben. Door alle ervaringen naast elkaar te leggen van anderen, kun je alles veel duidelijker krijgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je makelaar te allen tijde wilt kunnen bereiken, zo ook in het weekend. Het kan zijn dat een familielid een goede ervaring heeft met een makelaar die ook op de zondag de handen uit de mouwen steekt bij eventuele problemen of vragen. Dit kan een goede aanleiding zijn om toch voor deze makelaar te kiezen.

Meten is weten

Op diverse vergelijkingssites kun je de statistieken van de makelaars opvragen. Hoeveel huizen hebben ze te koop gehad, hoeveel zijn er binnen een maand of ander tijdsbestek verkocht en zijn de huizen onder de vraagprijs of juist boven de vraagprijs verkocht of aangekocht. Al deze statistieken kunnen een duidelijk beeld geven van de makelaar die je op het oog hebt. Meten is weten is in dit geval een zin die zeer goed van pas komt wanneer je op zoek bent naar een makelaar die bij je past.

Tot slot

Ook wij hebben tijdens het schrijven van dit artikel niet stil gezeten en hebben een aantal makelaars in Arnhem vergeleken op verschillende criteria. Onze favoriet is Van Ons Makelaars uit Arnhem. Deze heeft vele positieve recensies en ook de statistieken liegen er niet om. Bezoek hier de website voor meer informatie.

https://www.vanonsmakelaars.nl/