Riscript
Image default
Woningen

Wat is de beste hypotheekverstrekker?

Advies krijgen in zaken rondom hypotheken is altijd fijn. Wanneer je voor het eerst een hypotheek af wil sluiten, is het onderwerp nog erg nieuw en weet je misschien nog niet hoe je dit het beste kunt doen. Ook als je gaat verhuizen of een hypotheek wil oversluiten, kun je vrijblijvend advies aanvragen. Zaken rondom hypotheken worden vaak ingewikkeld uitgelegd, waardoor het advies de beslissing er niet makkelijker op maakt. De beste hypotheekverstrekker is er een die de zaken in begrijpelijke taal uitlegt, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Kies voor SpaaQ

Het aanvragen van een hypotheek is best lastig. Wat nu als je een studieschuld hebt, of als je een seniorenhypotheek wil afsluiten? Kunnen alle hypotheekverstrekkers dit doen? Of maar een bepaald deel? Om een antwoord te krijgen op deze vragen, kun je hypotheekadvies vragen bij SpaaQ. Dit bedrijf weet als geen ander hoe lastig beslissingen rondom hypotheken kunnen zijn. Daarom is SpaaQ gericht op persoonlijk, onafhankelijk contact. Al het advies wordt in begrijpelijke taal gegeven en het eerste gesprek is altijd gratis.

Genoeg redenen om SpaaQ de beste hypotheekverstrekker te noemen. Als je graag door hen geadviseerd wil worden, kun je vrijblijvend contact opnemen via de website. Daarnaast zijn ze ook via WhatsApp bereikbaar. Het is de hypotheekverstrekker met het voordeligste tarief in Zuid-Holland, dus waar wacht jij nog op?