Riscript
Image default
Computers / Systems

ICT automatisering en overig IT beheer laat u over aan onze ICT Dienstverlening

Uw ICT automatisering wil maar niet van de grond komen? Wilt u werken in de cloud maar u weet niet hoe? WeCloudit heeft voor u hét complete antwoord. Wij leveren namelijk kant-en-klare ICT pakketten zodat u alles in één keer geregeld hebt.

ICT automatisering

Wanneer u kiest voor de ICT automatisering van WeCloudit, dan kiest u voor een van onze beschikbare pakketten waarin wij voor u onder andere de zakelijke telefonie regelen, uw breedband internet verbinding en de webhosting voor uw website. Verder kunt u ook kiezen voor onze uitgebreidere pakketten met complete systeembeveiliging, PC / Werkplekbeheer, één uur support per maand en online backup ruimte van 5 GB.

Bij ons weet u precies wat u kwijt bent. Dát is ICT automatisering zonder ‘verassingen’. Wij houden van duidelijkheid, u toch ook?

Werkplekbeheer van de toekomst

In één van onze pakketten heeft u de beschikking over werkplekbeheer via RMM monitoring. Dit betekend dat uw werkplek van afstand wordt beheerd. Alle belangrijke gegevens zijn op afstand zichtbaar zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Zelfs de updates worden van afstand geïnstalleerd. Heeft u een flexplek? Waar u ook bent, wij kunnen u altijd helpen zolang u maar een internet verbinding actief heeft. Wij zijn hiermee net zo flexibel als u en kunnen u zelfs helpen wanneer u met uw computer in het buitenland bent.

Bellen met onze VoIP telefooncentrale

Naast onze MKB ICT oplossingen, die ervoor zorgen dat uw onderneming zo soepel mogelijk draait, bieden wij ook de VoIP telefooncentrale. Wij zijn een VoIP aanbieder waar kwaliteit voorop staat. U zult misschien wel denken, wat is dat VoIP nu precies? VoIP is een techniek waarmee u kunt bellen via het internet. Wij bieden daar de faciliteiten voor aan zodat u professionele opties ter beschikking hebt, net als wanneer u, zoals vroeger, een ISDN telefooncentrale zou aanschaffen.

Het voordeel is echter dat u geen hoge opstartkosten hebt. De VoIP telefooncentrale is namelijk hosted. Hosted betekend dat de VoIP telefooncentrale bij ons op de server staat geïnstalleerd en geconfigureerd. Dit scheelt u bergen onderhoud en onkosten! De VoIP telefooncentrale blijft altijd up-to-date en wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogstaande apparatuur om de betrouwbaarheid van het netwerk te waarborgen.

Cloud oplossingen voor iedere onderneming

Zoals u ziet bieden wij cloud oplossingen voor iedere onderneming alleen is bij ons alles uitzonderlijk duidelijk geprijst. Bij ons staat u niet voor verassingen en u kunt met uw complete IT bij ons terecht. Dát is IT beheer zoals het behoort te zijn in plaats van een provider hier en een provider daar. Juist omdat wij ons richten op het complete beheer, is de IT infrastructuur juist zo belangrijk. Ook daarom hebben wij gekozen voor de mogelijkheid om een betrouwbare VDSL internet verbinding bij ons te kunnen afsluiten. Zo weet u zeker dat u goed zit.

De kracht van kantoorautomatisering

Kantoorautomatisering kan verder gaan wanneer zo veel mogelijk systemen aan elkaar gekoppeld worden. Juist door het gebruik van onze complete pakketten kunnen wij zo veel mogelijk systemen koppelen zodat de integratie vlekkeloos verloopt en u er zo veel mogelijk profijt van hebt. Het samenwerken van verschillende systemen, dát is de kracht van kantoorautomatisering binnen uw onderneming.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op door onze website te bezoeken.

 

https://www.wecloudit.nl