Riscript
Image default
Computers / Systems

Wat u moet weten over Ethereum, Ether & ETH.

Een “Smart Contract” maken met Ethereum is kinderlijk eenvoudig. Een Smart Contract of de prijs van Ethereum kun je via de website van Ethereum vinden. Als je wilt beginnen met het handelen in Ethereum raden we je aan om deze website eens te bezoeken. In dit blogartikel leggen we de basis van de Ethereum Blockchain technologie en de waarde van Ethereum (Ether) uit. Lees je mee?

Momenteel worden er meer dan 45.000 transacties over het Ethereum blockchain verzonden en verwerkt. Als je op grote schaal digitale valuta wilt verzenden biedt het Ethereum netwerk daar een goede oplossing voor. Ook als je geld wilt ontvangen voor bijvoorbeeld je internetwinkel, kun je Ethereum goed gebruiken als betaalmiddel. Zo zijn er al verschillende “plugins” en kant en klare installatiemodules die je kunt gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen om deze software te vinden is even zoeken op Google.

Crypto gaat over prikkels op verschillende niveaus, legt Vitalik Buterin (wikipedia) uit. Versleuteling wordt normaal gesproken gebruikt om gegevens in verschillende gegevens te verbergen. Wanneer u uw wachtwoord heeft opgeslagen, moet u waarschijnlijk uw gecodeerde keystore naar uw pc downloaden en daarna elders verplaatsen om er zeker van te zijn dat deze veilig blijft. De gebruikers van ETH zullen de mogelijkheid hebben om te investeren vanuit elke regio van de wereld.

Het idee van het vorige voorbeeld kan wordenuitgebreid tot een bewijs van de aanwezigheid van alles dat gehashed kan worden. Hoewel het idee van de blockchain werd geboren uit het onderzoek naar cryptocurrencies, zijn ze veel krachtiger dan alleen dat. Het is vergelijkbaar met het principe van mensen die winst maken zodra het aandeel dat ze aan de beurs hebben gekocht in waarde toeneemt. De realiteit is dat niemand echt kan voorspellen wat de markt gaat doen, en af ​​en toe is het veel beter om nu te kopen. De wereld ziet de groei van cryptotechnologie en de manier waarop deze wordt geïntegreerd in de huidige zakelijke ideeën. Of als je optimistisch bent, kunnen ze hedgen, maar de beste methode om in het cryptocurrency-universum in te dekken, is door op geen enkele manier te beleggen. Nadat je in de blockchain-ruimte hebt gewerkt, is het heel eenvoudig om in de val te lopen dat alle info openbaar zou moeten zijn.

Bezoek deze website als je meer informatie wilt over Ethereum

Gerelateerde artikelen

Festival kapsel mannen

Foute kerstpakken

Een handig hulpje bij het inparkeren