Riscript
Image default
Banen en opleidingen

Inbouw Specialist Bedrijfsauto’s regio Friesland

Functieomschrijving

Profi Glass is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers op de Nederlandse markt voor bedrijfswagenaanpassingen en meubelen. Mede door onze transportdiensten hebben we een uitstekende dekking door het hele land, waardoor we onze klanten de beste service kunnen bieden.

Wat doen we

Als dienstverlener en onderdelenleverancier levert Profi Glass totaaloplossingen op het gebied van modificatie, modificatie en decoratie voor lichte bedrijfswagens. Wij zijn al jaren de meest “multi-brand” leverancier / converter op de markt voor bedrijfsvoertuigen, en klanten zijn altijd de kern van Profi Glass geweest. In de loop der jaren heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een dienstverlener die de zorgen van klanten over het leveren van bedrijfsauto’s kan wegnemen. De unieke one-stop-shopping-methode is een concept geworden waarin de bediening / technische en logistieke onderdelen worden gecombineerd tot een totaalconcept. Profi Glass hoopt een flexibele, innovatieve en maatschappelijk verantwoorde dienstverlener / leverancier te worden op het gebied van lay-out / aanpassing / modificatie van bedrijfswagens om zo langdurige klantrelaties op te bouwen.

Aanbod

Bij Profi Glass BV werk je samen met een groep gepassioneerde professionals. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen en beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het belangrijkste is om je aan te passen aan de bedrijfscultuur. De kenmerken van een bedrijfscultuur zijn: trots kunnen zijn op werk, elkaar respecteren en voortdurend leren en aanpassen.

Bij langdurig werk bieden wij een contract van 7 maanden aan.

Functie

Voor het plaatsen van dubbele hutten en het monteren van laadruimtepanelen zijn wij op zoek naar allround (of leerling) montage / montagepersoneel, deze worden op CNC-machines gefabriceerd en kunnen diverse gangbare werkzaamheden uitvoeren; u heeft twee juiste handen, Technisch inzicht en positieve instelling? Bel, mail of kom langs! Wie weet kom jij binnenkort ons team versterken! Kent u deze persoon: Sta opnieuw plaatsen toe!

Secundaire voordelen:

Vakantiegeld

Vrijdagmiddagborrel

Reiskostenvergoeding

Personeelskorting

Budget voor professionele ontwikkeling

pensionering

commentaar

We hopen je antwoord vóór 15 september te ontvangen, met eventuele motivatiebrief en CV.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technische-baan.html