Riscript
Image default
Banen en opleidingen

Learning & Development Adviseur

Functie

Als learning and development consultant voor het AMS Customer Specific Program (CSP) team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van relaties met nieuwe of bestaande klanten, en het omzetten van leer- en ontwikkelvraagstukken in commerciële contracten. In je rol als accountmanager sta je open voor alle mogelijke klantbehoeften en kom je tegemoet aan de belangen van AMS door cross-selling te stimuleren. Een opdrachtgever is een bedrijf (private of publieke sector) dat op zoek is naar ontwikkel- en leertrajecten voor zijn organisatie, specifiek team of medewerker.

Je hebt sterke zakelijke inzichten en kunt met professionals en bedrijven praten om hun leer- en ontwikkelingsbehoeften te begrijpen. Door inhoud aan te trekken, kunt u regelmatig informatie over AMS-kennisgebieden bijwerken naar onze klanten, waardoor AMS een referentie wordt voor klanten om aan hun specifieke leerbehoeften te voldoen. Het is jouw missie om hun wensen en behoeften te vertalen in concrete offertes.

Je let goed op de resultatenrekening van elk project / leerproces. Je bewaakt het budget en onderhandelt (her) met de klant indien nodig. Bereid u na acceptatie van de offerte voor op het uitvoeren van projectmanagement en het bereiken van leerdoelen op een klantvriendelijke manier.

Op basis van je talenten en enthousiasme voor het cultiveren van klantrelaties, zul je geleidelijk een reeks CSP-klanten en -projecten opzetten en op regelmatige basis nieuwe commerciële contracten kunnen implementeren.

Aanbod

Je bent lid van een business school van wereldklasse. We hebben een enthousiaste en open organisatiecultuur van ambitieuze en enthousiaste collega’s, waarbij we ook inzetten op verbinding en “plezier” op het werk.

Onze klanten en diverse medewerkers van over de hele wereld zorgen ervoor dat AMS een internationale geest heeft.

We hebben een zeer flexibele werkomgeving waarin je veel autonomie kunt hebben en je ondernemersgeest kunt tonen. Hierdoor kunt u een goede balans vinden tussen werk en privé.

Je werkt in een stijlvolle en duurzame werkomgeving in hartje Antwerpen. Bekijk hier de video:

Naast een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen krijg je ook de kans om door te groeien tot professional.

Onze slogan omvat onze stelling: “Open je geest en beïnvloed de wereld”. Kortom een ​​invloedrijke baan!

Jouw profiel

  • Je bezit een commerciële ingesteldheid
  • Je hebt ervaring met winst- en verliesbeheer
  • Je hebt ervaring met key account management
  • U bent ondernemer
  • Je hebt sterke netwerkvaardigheden
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands. Vloeiend in het Frans heeft de voorkeur

In staat om zich aan te passen aan de veranderende omgeving (flexibiliteit), het vermogen om te leren, zelfstandig te werken, contact te houden, zich aan regels en afspraken te houden, om te gaan met druk, resultaatgericht, klantgericht te zijn, als een hecht team te werken, creatief te denken (Creatief), commercieel gevoel en accuratesse

Bepaal de prestatievoorwaarden van prestaties met klanten, controleer de behoeften van de organisatie, doe opleidingsaanbiedingen of suggesties aan klanten of financiers, geef leiding aan: trainingen, geef advies en ondersteuning bij het formuleren en financieren van opleidingsplannen door de organisatie

Professional (Key) Bachelor Degree (PBA)


https://www.vindazo.be/vacatures/klantmanager.html

Gerelateerde artikelen

Inbouw Specialist Bedrijfsauto’s regio Friesland

Vacature als support engineer in de ICT, in Amsterdam of omgeving

Sr. Application Engineer, Zaandam of Dordrecht