Riscript
Image default
Zakelijk

Wat is device as a service

Device as a service, of DaaS IT. Hiermee ben je altijd verzekerd van goed werkende computers en laptops. Tegen een kleine vergoeding per maand kan je als ondernemer gebruik maken van deze service. Voordeel is dat je niet verplicht bent om apparatuur van een bepaald merk aan te schaffen. Deze service is namelijk geheel onafhankelijk en kan gebruikt worden voor elk merk of leverancier. Bij Proflease werken specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van IT. Zij kunnen diverse  IT-werkzaamheden uit handen nemen en hierdoor kunnen de IT medewerkers zich meer focussen op andere werkzaamheden. 

De vele voordelen van device as a service 

Voordeel om gebruik te maken van device as a service is dat hiermee de kosten van een bedrijf naar beneden gezet kunnen worden. Zij kunnen als het waren investeren zonder hiervoor een budget nodig te hebben. Wanneer er via Proflease een akkoord gegeven wordt, dan zorgen zij ervoor dat alles in werk gezet gaat worden.  

Tegen een vaste prijs per maand is het al mogelijk om diverse apparatuur aan te schaffen. Denk hierbij aan computers, laptops, smartphones en monitoren. Voordeel is dat je op elk gewenst moment jouw bedrijf kan voorzien van de nieuwste data of apparatuur. Hiervoor hoeft niet eerst een bepaald budget gespaard te worden, voordat er tot aanschaf over gegaan kan worden. Schakel ook de specialisten van Proflease in om diverse taken uit handen te nemen en dat voor slechts een vast bedrag per maand. Voor meer informatie hierover, neem contact op met dit bedrijf. 

https://proflease.nl/lease-oplossingen/daas-it-now/