Riscript
Image default
Electronica en Computers

Kies de beste volume licentie voor uw bedrijf

Schiet het niet op met het bijhouden van allerlei verschillende licenties? Heeft u continu problemen met licenties die verlopen wanneer u het absoluut niet kunt gebruiken? Dan kiest u het beste voor het gemak van de volume licentie. Een volume licentie heeft als voornaamste voordeel dat deze vele keren geïnstalleerd kan worden, met gebruik van één enkele licentiecode. Bij OnnIT heeft u de keuze uit vele volume licenties van verschillende vendoren, onder een reeks aan contractvormen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan pakketten als Veeam en Citrix. Welke contractvorm voor de volume licentie voor uw bedrijf geschikt is verschilt aanzienlijk. Als u hier geen verstand van heeft, kunt u een beroep doen op de specialisten van OnnIT. Zij bieden u een onafhankelijk advies over de juiste software in uw situatie.

Nooit meer onduidelijke licentieovereenkomsten

Het veranderlijke karakter van de digitale markt zorgt ervoor dat de positie van uw licentie strategie regelmatig mee zal moeten veranderen. Het is daarom zaak dat uw onderneming in de gaten houdt of de softwarepakketten die u gebruikt nog steeds bij deze veranderende markt passen. Met een aangescherpte licentie strategie verwerft u zowel financiële als operationele voordelen. Stapt u over naar een volume licentie, dan bent u direct af van uw complexe en onoverzichtelijke licentiepositie. Het op deze wijze opnieuw verkrijgen van een overzicht te verkrijgen stelt u in staat om slimmer, sneller en werkplekonafhankelijker te werken. OnnIT laat u naast advies over de aanschaf van een volume licentie ook advies ontvangen wat betreft het onderhoud van uw licenties. Kunt u in de toekomst een ander type volume licentie beter gebruiken, dan kan OnnIT u hier direct over adviseren.

Welke volume licentie gaat u toepassen?

U dient een aantal factoren in acht te nemen als u definitief vast wilt stellen welk type volume licentie het beste bij uw bedrijf past. U moet onder andere denken aan de grootte van uw bedrijf; de volume licentie van Citrix is bijvoorbeeld geschikt voor een organisatie van vijf gebruikers. Vermoedt u een licentie niet op de lange termijn nodig te hebben, dan kunt u beter kiezen voor licentiehuur. Het is zodoende ook van groot belang dat u goed advies inwint over voorwaarden van verschillende licenties. Interesse in het aanschaffen van een volume licentie bij OnnIT? U profiteert dan immers direct van de scherpe kortingen die zij doorspelen aan hun klanten. Dit is voor hen mogelijk vanwege hun hoge inkoopvolumes. Als u eerst graag meer informatie ontvangt, kunt u direct contact met dit bedrijf opnemen. Zo ontdekt u gelijk zelf wat voor u de beste oplossing is.

https://onnit.nl/