Riscript
Image default
Electronica en Computers

Kies de beste volume licentie voor uw bedrijf

Ook zoveel last van het managen van allerlei verschillende licenties? Wordt u er gek van dat uw licenties steeds verlopen? Een volume licentie biedt dan zeer zeker uitkomst. Het voordeel van een volume licentie is dat het een licentie is die vele keren geïnstalleerd kan worden met gebruik van een enkele licentiecode. Het bedrijf OnnIT biedt u de keuze uit meerdere volume licenties van aangeboden worden door verschillende vendoren, bij hen beschikbaar onder verscheidende contractvormen. Denkt u hierbij aan pakketten zoals Veeam en Citrix. Welke contractvorm voor uw volume licentie interessant is voor ieder bedrijf verschillend. Weet u niet zeker welke volume licentie het beste schikt in uw situatie? Onafhankelijk advies vindt u bij de specialisten van OnnIT.

Nooit meer onoverzichtelijke licentieovereenkomsten

Door de continu veranderende digitale markt verandert de positie van uw licentie strategie met regelmaat. Daarom is het van belang dat uw onderneming in de gaten houdt of de software die u gebruikt nog bij de veranderende markt past. Het aanscherpen van uw licentie strategie biedt daarom vele voordelen. Door over te stappen naar een volume licentie kunt u bijvoorbeeld een complexe en onoverzichtelijke licentiepositie achter u laten. Zo verkrijgt u wederom het overzicht en kunt u slimmer, sneller en werkplekonafhankelijker werken. Bij OnnIT bieden zij u naast advies over de aanschaf van een volume licentie u ook van advies over het onderhoud van deze licenties. Als in de toekomst een ander type volume licentie in de toekomst interessanter voor u wordt, adviseert OnnIT u hier direct over.

Welke volume licentie gaat uw bedrijf toepassen?

Om te bepalen welk type volume licentie het beste bij uw bedrijf past moeten een aantal factoren in acht worden genomen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de grootte van uw bedrijf. De Citrix volume licentie is geschikt voor een organisatie van vijf gebruikers of meer, om maar een enkel voorbeeld te noemen. Een licentie niet op de lange termijn nodig? Het huren van een licentie is dan wellicht interessant voor u. Het is daarom van belang dat u zich goed laat adviseren over de verschillende licenties. Ook een volume licentie aanschaffen bij OnnIT? Profiteert u direct van hun scherpe kortingen, die zij u kunnen aanbieden worden vanwege hun hoge inkoopvolumes. Graag eerst meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met hen op.  Zo ontdekt u direct wat voor u de beste oplossing is.

https://onnit.nl/