Riscript
Image default
Electronica en Computers

Kies voor kwaliteit en koop je refurbished iPhone bij deze webshop

Wanneer je van plan bent om een refurbished iPhone te kopen, wil je natuurlijk wel zeker weten dat je een goed functionerende telefoon koopt. Daarom is het verstandig om een refurbished smartphone bij een verkoper te bestellen die bekend staat om uitstekende kwaliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fonu.nl. Bij deze webshop worden de refurbished telefoons pas verkocht als ze een strenge keuring goed doorlopen. De smartphones worden grondig nagekeken, waar nodig gerepareerd en uiteindelijk professioneel gereinigd. Het eindresultaat is een telefoon die er als nieuw uitziet, die goed functioneert en die een stuk goedkoper is dan een nieuw model.

Koop een refurbished smartphone bij een webshop met uitgebreide garantie

Een ander voordeel aan fonu.nl, is dat je bij deze webshop een uitgebreide garantie ontvangt op je refurbished iPhone. Ze geven namelijk maar liefst twee jaar garantie. Hier kun je aanspraak op maken bij problemen met je scherm, opladen, bellen, de speakers of met verbinding maken met mobiele netwerken. De garantie geldt echter niet voor waterschade, barsten en andere zichtbare schade op je scherm en een beschadigde oplaadpoort. Is er sprake van een ander soort probleem? Dan kun je het best contact opnemen met de vriendelijke medewerkers. Zij komen dan samen met jou tot een passende oplossing.

Ontvang je nieuwe telefoon al snel

Natuurlijk wil je niet lang wachten, maar juist je refurbished iPhone zo snel mogelijk ontvangen. Ook dan zit je bij fonu.nl goed. Als je voor 17.00 uur bij deze webshop bestelt, heb je de telefoon namelijk morgen al in huis. En heb je hier een telefoon gekocht en deze opgestuurd ter reparatie? Dan wordt het probleem al binnen 2 tot 3 werkdagen verholpen. Hierdoor hoef je ook bij reparaties niet lang op je telefoon te wachten. Maar natuurlijk hebben de refurbished iPhones van deze webshop in de meeste gevallen helemaal geen reparaties nodig dankzij de uitstekende kwaliteit.

https://www.fonu.nl/