Riscript
Image default
Bedrijven

LED wandlampen, LED pendelarmaturen, spots en hangmodellen koop je bij ledonline.nl

Op de homepage van Led Online staan keer op keer A-kwaliteit lampen die je direct kunt bestellen. Onder het kopje ‘door ons geselecteerd’ vinden we onder andere het Cubo Nero up down wandarmatuur tegen een scherpe prijs. De matzwarte behuizing ziet er modern en strak uit. De ledlamp geeft sfeervol, warm licht af in een kleurtemperatuur van 3000 Kelvin. Een lamp als deze komt op veel plekken tot z’n recht. Hij kan worden opgehangen in woonkamers, slaapkamers en keukens. Je ziet de Cubo Nero ook veel in werkruimtes als hotellobby’s, restaurants en winkels. De gradenbundel is instelbaar van 1 tot 120 graden. De lichtopbrengst in Lumen is 540. De lamp verbruikt 6 Watt energie. Met een IP-waarde van 65 is deze wandlamp geschikt voor binnen én buiten. Investeren in de Cubo Nero doe je voor de lange termijn; je krijgt 5 jaar garantie op deze ledlamp die zeker 50.000 brandt.

Een tweede voorbeeld van een lamp die Led Online aanbeveelt, is de Venezia II LED opbouwspot. De twee spots zijn te draaien en kantelen in alle richtingen. Het design is tijdloos en dat maakt dat deze ledlamp zowel in klassieke als hippe interieurs tot z’n recht komt. Samen brengen de spots 1350 Lumen licht op. De lichtkleur kun je zelf aanpassen van 2200 tot 3000 Kelvin. Beide lichtbronnen schijnen in een bundel van 45 graden. De Venezia II LED heeft een levensduur van 30.000 uur. De garantieperiode bedraagt 3 jaar.

Het begrip kleurtemperatuur / lichtkleur lichten we toe. De waarde in Kelvin (K) maakt duidelijk welke kleur licht een lamp afgeeft: van extra warm wit licht tot helder daglicht. Hoe lager het Kelvin-getal hoe warmer het licht van de lamp. Welke Kelvin-waarde geschikt is, kun je bepalen door deze vraag te beantwoorden: wat wordt er in de ruimte gedaan en wat voor soort licht is daarbij nodig?. In een woonkamer is sfeerverlichting voldoende en kun je kiezen voor een ledlamp van 2700K. Is de lamp bedoeld voor de keuken – waar je goed zicht moet hebben tijdens het kokkerellen – koop dan een 4000K led.

https://ledonline.nl