Riscript
Image default
Electronica en Computers

Maak gebruik van Excel Eurocode rekenbladen voor uw onderneming

Wanneer u werkzaam bent in de bouw of een andere gerelateerde sector is het verstandig om met Excel Eurocode rekenbladen te werken. Zeker wanneer u diverse berekeningen moet uitvoeren en zeker wilt weten dat alles goed gaat. Qec is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Excel Eurocode rekenbladen. Deze specialist heeft verschillende pakketten gecreëerd, meer dan 130 stuks, die u kunnen helpen met diverse berekeningen. De specialisten die deze rekenbladen hebben samengesteld hebben veel ervaring en expertise en zijn allemaal constructeurs. Dankzij Excel Eurocode hoeft u niet meer zelf moeilijke berekeningen te maken en bespaart u veel tijd, tijd dat u over heeft voor andere werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Diverse pakketten voor verschillende constructies

U heeft bij Qec de keuze uit verschillende pakketten waarin diverse berekeningen in staan om u verder te helpen. Op de website van dit bedrijf kunt u de verschillende pakketten bekijken en ook zien wat ze inhouden. Een aantal onderwerpen zijn gewichts-, ligger- en schijfberekeningen. Zo kunt u de Excel Eurocode rekenbladen gebruiken voor het berekenen van bouwkundige constructies en dan voornamelijk draagconstructies. Dit zijn constructies van diverse materialen. Denkt u hierbij aan hout, staal, beton, maar ook metselwerk en geotechniek. De verschillende rekenbladen zijn voorzien van beveiligde formules en herkenbare invulcellen. Hierdoor hoeft u alleen uw gegevens in te vullen en worden de berekeningen direct doorgevoerd.

Maak gebruik van de expertise van dit bedrijf

De Excel Eurocode rekenbladen van Qec worden door hun eigen specialisten onderhouden en verbetert. Zij zorgen ervoor dat alles up-to-date blijft en dat eventuele aanvullen worden toegevoegd. Mocht u vragen hebben of ergens niet uitkomen, dan kunt u altijd contact opnemen met een van hun specialisten. Zij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u alle benodigde informatie in handen krijgt. Wilt u meer weten over de Excel Eurocode rekenbladen? Dan staan de medewerkers van Qec altijd voor u klaar.