Riscript
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak uw auto klaar voor de winter bij dit autobedrijf in Zwanenburg

Als u dit jaar op wintersport gaat, dan is de kans groot dat winterbanden verplicht zijn op de locatie waar u naartoe gaat. Deze banden laat u op uw auto zetten bij DJ Auto’s & Scooters, het betrouwbare autobedrijf in Zwanenburg. Uit de laatste winterbandentest van de ANWB bleek dat winterbanden toch echt een stuk beter zijn dan vierseizoenenbanden in de winter. De winterbanden hebben een stuk meer grip en presteren ook een stuk beter dan vierseizoenenbanden op koudere, sneeuwachtige dagen. Ga dan ook zeker langs bij dit autobedrijf, zodat een van de kundige medewerkers op de werkplaats uw banden kan verwisselen. Zo gaat u goed voorbereid op wintervakantie!

Laat uw auto onderhouden bij deze garage

Niet alleen voor winterbanden, maar ook voor ander onderhoud en voor reparaties kunt u terecht bij dit RDW-erkende autobedrijf in Zwanenburg. Denk hierbij aan het testen of vervangen van de accu, het controleren van de bandenspanning, het controleren van de ruitenwissers, et cetera. Ook als er schade is aan uw autoruiten, gaan de medewerkers op de autowerkplaats voor u graag aan de slag. Vaak hoeft u maar eventjes te wachten bij DJ Auto’s & Scooters. Uiteraard krijgt u een lekker kopje verse koffie, zodat het wachten een stuk draaglijker wordt.

Benader de ervaren medewerkers van dit autobedrijf

De contactgegevens van autobedrijf DJ Auto’s & Scooters in Zwanenburg vindt u op de website van het bedrijf. Van maandag tot en met zaterdag kunt u terecht voor onderhoud, reparatiewerkzaamheden of voor de koop van een auto of scooter. Ga langs bij de showroom en bekijk de tweedehands auto’s en al dan niet nieuwe scooters en maak eventueel een proefrit. Wellicht rijdt u binnenkort in een voor u nieuwe auto rond. En is de auto toe aan een apk? Dan gaat u ook gewoon langs bij dit fijne en betrouwbare bedrijf.