Riscript
Image default
Particuliere dienstverlening

Vrijheid met een aangepaste auto

Heeft u vanwege een lichamelijke beperking een aangepaste auto nodig? Bij de gespecialiseerde monteurs van Anders Autotechniek uit Den Haag bent u in goede handen. Deze monteurs weten als geen ander dat veiligheid op de eerste plaats staat wanneer het aankomt op auto’s, en met dit in gedachte passen zij uw voertuig aan. Op de tweede plaats? Uw comfort, natuurlijk. De monteurs zorgen dat u niet alleen uw vrijheid terugkrijgt, maar hier ook comfortabel van kan genieten.

Uw auto naar wens aangepast

Voor gehandicapten is een aangepaste auto niet meer weg te denken. Het is daarom zeer belangrijk om de juiste inbouw autoaanpassingen te laten monteren. De mogelijkheid om uw rolstoel overal met u mee te nemen geeft u veel vrijheid. Hiervoor biedt Anders Autotechniek twee mogelijkheden. Allereerst is er de knielauto, waarbij de monteurs uw auto aanpassen zodat deze aan de achterkant zakt. Daarnaast kan uw auto worden aangepaste met een lange oprijplaat. Hierdoor hoeft de auto niet verlaagd te worden. Deze inbouwtoepassingen zijn een optie voor bijna elk type bestelbus.

De ideale stoel

Tijdens het rijden is het belangrijk dat u op een goede stoel zit. Niet alleen voor uw comfort, maar ook voor uw veiligheid. Dat begint al bij het instappen: de monteurs van Anders Autotechniek kunnen uw stoel draaibaar maken, wat het betreden van uw auto stukken makkelijker maakt. Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor een aangepaste autostoel. De stoel naar voren en achteren verplaatsen, een luchtverend onderstel onder dat instelbaar is afhankelijk van uw gewicht en de hoogte verstellen: deze monteurs kunnen het allemaal, afhankelijk van uw vraag. De stoel kan niet eindeloos omhoog worden geplaatst, in verband met de veiligheid. Voor bij wie de stoel nog hoger moet kan er een autostoelverhoger voor volwassenen worden geplaatst, zodat u de weg blijft zien op een veilige manier. Voor een optimaal resultaat met een aangepaste auto is dit het bedrijf voor u.