Riscript
Image default
Onderwijs

Met deze leermiddelen voor het basisonderwijs geef je leerlingen een goede basis

Op de basisschool wordt de basis gelegd voor de gehele verdere onderwijsloopbaan van kinderen. Daarom is het van belang dat er veel positieve ervaringen opgedaan worden tijdens deze cruciale periode. Wanneer kinderen namelijk op de basisschool al een negatieve ervaring opdoen met leren, zullen ze dit vaak hun hele leven met zich meedragen. Om kinderen goede ervaringen te laten opdoen in het basisonderwijs zijn er ook geschikte leermiddelen nodig. Met de juiste leermiddelen, die aansluiten op het niveau van het kind, is het namelijk mogelijk het onderwijs beter op maat aan te laten sluiten. De onderwijsmaterialen van Educatieve Uitgeverij Kinheim bieden jou als leerkracht de mogelijkheid om verschillende niveaus aan werkboeken te kopen van één bepaalde serie. Hiermee gebruik je dezelfde methode bij al jouw leerlingen, maar kunnen zij zelfstandig werken op hun eigen niveau.

Maak een keuze uit het grote aanbod leermiddelen

Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vinden ze het dus heel belangrijk dat er onderwijs op maat aangeboden kan worden. Om dit op een zo breed mogelijke schaal te kunnen doen, bieden zij leermiddelen aan voor de vele vakken die in het basisonderwijs gegeven worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Geschiedenis
  • Taal
  • Natuuronderwijs

Je kunt van veel vakken oefenboeken kopen. Deze oefenboeken maken het mogelijk voor jouw leerlingen om spelenderwijs het vak te oefenen. Voor zowel de boven- als onderbouw is er een groot assortiment aan oefenboeken in de diverse vakken. Zo kunnen leerlingen zelfstandig topografie leren of geschiedenispuzzels maken.

Plaats een bestelling voor een proefpakket

Wil je eerst enkele boeken bekijken voordat je over gaat op definitieve aanschaf? Dat is mogelijk door het bestellen van een proefpakket. Met een dergelijk pakket krijg je alle boeken binnen één serie toegestuurd. Bekijk ze op je gemak en betaal het factuur als je tevreden bent. Heb je toch geen interesse? Stuur de leermiddelen voor het basisonderwijs dan gemakkelijk weer terug.

https://www.kinheim.com/