Riscript
Image default
Onderwijs

Online training Engels met persoonlijke begeleiding

Wilt u een online taaltraining gaan volgen, maar weet u niet goed waar u dit het beste kunt doen? Bij The Square Mile kunt u een online training Engels volgen, maar dan met de persoonlijke begeleiding die vaak ontbreekt bij online zelfstudies. Bij ons heeft u een vaste trainer, waarmee u regelmatig face-to-face contact heeft via Zoom, Teams of een andere online meeting app. Uw trainer volgt uw leerproces, past de lessen hierop aan en is uw stok achter de deur om het gewenste resultaat te bereiken.

The Square Mile taalinstituut

The Square Mile is als taleninstituut actief door heel Nederland. We kunnen voor u een trainingslocaties zoeken maar komen bij voorkeur bij bedrijven zelf trainingen geven. In alle gevallen kunt u rekenen op een vaste trainer en een persoonlijke benadering. Dit doen we bijvoorbeeld door de trainingsgroepen klein te houden en door klaar te staan voor onze cursisten als zij vastlopen.

Trainingen op maat

Een taaltraining van The Square Mile betekent een lespakket op maat. Of het nu gaat om een cursus zakelijk Engels of een training technisch Frans. We bieden trainingen in veel verschillende talen en zijn gericht op diverse branches. Daarnaast is van belang wat uw functie is binnen het bedrijf. En natuurlijk houden we rekening met uw huidige taalniveau. Ook op persoonlijke leerdoelen zullen we inspelen.

Spoedcursus of langdurige training

Heeft u specifieke taalkennis nodig binnen een bepaalde tijd? Dan kunt u kiezen voor een spoedcursus. Dit is een intensieve cursus, waarin u precies leert wat u wilt leren. Hiervoor is een strakke planning nodig, maar er wordt uiteraard wel rekening gehouden met uw beschikbaarheid. Doet u het liever iets rustiger aan, dan kunt u beter kiezen voor een uitgebreidere cursus verspreid over een langere periode. Voor meer informatie over onze trainingen kunt u altijd contact met ons opnemen.