Riscript
Image default
Internet

Ontdek de voordelen van professionele vastgoed software

Bent u op zoek naar een ervaren expert omtrent vastgoed software? Bij Informant Software B.V. kunt u terecht voor een betrouwbaar vastgoedbeheersysteem. Informant Software werd opgericht in 1990. Sindsdien houdt het bedrijf zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van software voor vastgoedmanagement en VvE-management. Met de totaaloplossingen, die de software-expert aanbiedt, kunt u op een eenvoudige én flexibele manier uw vastgoed overal ter wereld beheren. Of u nu thuis zit of in een hotelkamer aan de andere kant van de wereld: u heeft perfect zicht op uw vastgoed. Schaft u de vastgoed software aan, dan ontzorgt u uw bedrijf optimaal.

Een gebruiksvriendelijke en toegankelijke vastgoedbeheersoftware

Informant Software B.V. heeft een zeer toegankelijke (en gebruiksvriendelijke) vastgoedbeheersoftware ontwikkeld. Dankzij het vastgoedbeheerprogramma kunt u op een eenvoudige manier uw VvE-management en uw huurbeheer overzien en managen.

  • Het vastgoedbeheerprogramma biedt mogelijkheden voor zowel financiële als technische zaken;
  • Met het programma beheert u het onroerend goed van uzelf én van derden;
  • Met behulp van de vastgoed software legt u een database vast waarin u veel gegevens kunt onderbrengen, zoals: eigenaren, technische details, foto’s en huurders.

Verkrijg een overzichtelijk beheer over uw huuradministratie

Met de vastgoed software verkrijgt u inzicht in diverse gegevens. Deze data draagt tevens bij aan een gemakkelijke verwerking van zaken als automatische incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen. Bovendien kunt u middels de vastgoedmanagementsoftware de huurafrekeningen (op basis van alle boekingen) voor uw eigenaren op een eenvoudige manier samenstellen en versturen. Met de software verkrijgt u dus toegang tot een overzichtelijke online omgeving, waarmee u uw volledige huuradministratie eenvoudig beheert.

Ontdek de mogelijkheden voor uw vastgoed

Informant Software B.V. biedt een uitgebreide dienstlevering. Bent u op zoek naar een oplossing als deze voor uw vastgoed? Of heeft u simpelweg wat vragen omtrent de software of de diensten van het bedrijf? Schroom niet, neem contact op en ontdek direct wat er voor u mogelijk is.

https://www.informant.nl/