Riscript
Image default
Dienstverlening

Speeddaten met Search4Love is een zeer effectieve manier van daten

Heb je een gezellig leven, een leuke baan, fijne vrienden en maak je regelmatig mooie reizen? Maar doe je dit tot nu toe allemaal alleen omdat je geen partner hebt? En zou je eigenlijk heel graag een lieve partner willen hebben waarmee je samen mooie reizen kunt maken en ’s avonds na een dag werken op de bank heerlijk tegenaan kunt kruipen? Search4Love heeft een zeer effectieve manier om veel vrijgezellen te ontmoeten: speeddaten. Woon jij in het gezellige en bruisende Eindhoven? Kom dan met ons speeddaten in Eindhoven. Wij regelen een gezellige locatie in jouw woonplaats waar jij met andere vrijgezellen op date gaat. Wij zorgen voor de andere vrijgezellen, dit zijn er altijd 15 tot 20 per speeddate avond. Jouw kans om via ons een partner te vinden is dus vrij groot!

Hoe gaat speeddaten in zijn werk?

Heb je nog nooit aan speeddaten gedaan? We zullen in het kort uitleggen wat speeddaten precies inhoudt. Zoals gezegd ga je met meerdere vrijgezellen op 1 avond op date. Het is dus anders dan traditioneel daten, waarbij je met 1 andere vrijgezel op een avond op date gaat. De avond duurt van 19.30 tot ongeveer 22.00/22.30. Doordat je binnen deze tijd met elke vrijgezel die aanwezig is die avond een date hebt, krijg je voor elke date zo’n vier minuten de tijd. Knoop een leuk gesprekje aan en stel slimme vragen, op die manier leer je iemand prima kennen binnen vier minuten. In ieder geval goed genoeg om te kunnen bepalen of je het wel of geen leuke date vond.

Tussen de dates door heb je even tijd om de speeddate kaart in te vullen. Hierop kan jij je voorkeur aangeven. Vink ‘ja’ aan bij een leuke date en ‘nee’ bij een niet geslaagde date. Hebben jij en je date allebei ‘ja’ ingevuld over elkaar? Dan heb je een match gevonden! Dezelfde avond ontvang je van ons privé de gegevens van jouw leuke date. En wie weet tref je wel meerdere leuke dates!

Kies een plaats, datum en schrijf je in

Wil jij juist graag buiten jouw woonplaats Eindhoven speeddaten in een stad die nog wel een beetje in de buurt ligt? Dan kan je bijvoorbeeld speeddaten in Breda of Tilburg. Ga snel naar onze site om jouw speeddate plaats en datum uit te kiezen en je in te schrijven. Samen gaan we op zoek naar jouw liefde!

 

https://www.search4love.nl/