Riscript
Image default
Particuliere dienstverlening

Start met leren om van jezelf te houden

Wil je gelukkiger worden in je leven? Dan is het van belang dat je gaat leren om van jezelf te houden. De coach van Spirit Coaching helpt je hier graag bij. Zij heeft een e-book over geluk geschreven met voorbeelden uit haar eigen leven. De handvaten en tips die zij geeft over gelukkiger leven, gaan over zelfrespect, zelfliefde en loslaten. Op de lange termijn geluk ervaren kan alleen als je dit geluksgevoel van binnenin jezelf activeert. Je dient je bewust te zijn van je gedachten en te kiezen om uit de negatieve spiraal te stappen. Geluk kun je creëren door te focussen op positieve gedachten. Draai de negatieve gedachten die je hebt om. Als je ervoor kiest om het positieve te geloven en dat te blijven denken, zul je je stap voor stap gelukkiger voelen.

Jezelf positief ontwikkelen via cursussen

Als je aan jezelf wilt werken om een gelukkiger te leven te leiden, is leren om van jezelf te houden een belangrijk gegeven. Heb je hier moeite mee? Als je jezelf uit het oog verliest en te hard bent voor jezelf, kan een cursus zelfliefde van Spirit Coaching jou helpen. Na deze training sta je weer stevig op je beide benen en in je eigen kracht. Je zelfvertrouwen zal ook een boost krijgen. De ‘Transformatie training liefde’ bestaat uit drie powertrainingen die verschillende onderdelen behandelen: ‘Heel je Hart’, ‘Jij bent Liefde’ en ‘Vergroot je wereld’. Je kunt deze training online volgen. Je kunt dus aan de slag vanaf een plek waar jij je prettig voelt.

Meld je aan of bestel

Begin met je positieve levensverandering en met een van de cursussen van deze coach. Je kunt een van haar trainingen volgen over het leren om van jezelf te houden, maar ook een van haar boeken aanschaffen via haar website. Het is ook mogelijk om contact met haar op te nemen via haar contactgegevens als je nog vragen hebt.