Riscript
Image default
Computers / Systems

Telefoon verkopen?

Je abonnement is afgelopen. Eindelijk mag je die telefoon uitkiezen waar je al maandenlang verliefd op bent maar alleen nog niet in je bezit hebt. Al snel denk je niet meer aan je oude telefoon en verdwijnt hij ergens in een la, doodzonde. Een extra zakcentje kan nooit kwaad toch ? Misschien een goede tip om dit oude telefoontje te verkopen.

Maar wie wil dat oude ding nog hebben ?

Voor jou ziet deze telefoon er misschien uit als een telefoon uit de eind jaren 90, volkomen begrijpelijk naast dat nieuwe langverwachte wondertje natuurlijk. Voor iemand anders kan jouw oude telefoon natuurlijk een redder in nood zijn. Onhandige mensen die hun eigen telefoon voor de 20e keer weer eens in de wc hebben laten vallen bijvoorbeeld zullen zeker gebaat zijn bij jouw oude telefoon. Ook zijn er inruilpunten waar je je oude telefoon kunt inleveren en er een (meestal niet te hoog) bedrag voor terugkrijgt. Uiteraard zul je meer geld krijgen als je je oude telefoon verkopen.

Ja, de toestand van je oude telefoon is ook belangrijk.

Het spreekt voor zich dat een telefoon vol met barsten niet verkoopt. Voordat je je telefoon te koop aanbiedt is het misschien slim om eens te spiegelen, ga bij jezelf na :’’zou ik deze telefoon willen kopen’’? Het kan voor een koper ook zeker verschil maken of de originele oplader aanwezig is. Mensen waarderen het als ze waar krijgen voor hun geld. Ook speelt het type telefoon een rol. Anno 2015 is er (bijna) niemand meer die geen behoefte heeft aan een smartphone, misschien slim dus om je oude Nokia 3100 niet te koop te zetten maar deze naar een historisch museum te brengen.

Waar ga ik mijn telefoon verkopen dan ?

Er zijn een aantal bedrijven in Nederland die gebaat zijn bij jouw telefoon. Deze recyclingbedrijven kopen jouw telefoon op en jij krijgt in ruil daarvoor uiteraard een bedrag uitgekeerd. Maar ook te denken valt aan bijvoorbeeld verkoopwebsites zoals Marktplaats. Gelukkig bestaat er tegenwoordig ook zoiets als social media, er zijn genoeg mensen die een wanhopig bericht op Facebook zetten dat ze met spoed een nieuwe telefoon nodig hebben, speel daar op in.

http://www.oudetelefoonverkopen24.nl/