Riscript
Image default
Computers / Systems

De superoxidant Astaxanthine

De ‘superoxidant’ die werkt als antiverouderingsmiddel. We hebben het hier over Astaxanthine. Astaxanthine is een kleurstof die gevonden is op een microscopisch kleine alg op de bodem van de zee. Deze molecuul beschermt cellen tegen schade van instabiele cellen. Er zijn meerdere moleculen die dit kunnen, maar Astaxanthine is de eerste ‘zuivere’ molecuul. Deze zou helpen tegen allerlei verouderingskwalen zoals: rimpels, gezichtsproblemen en dementie.

Uit onderzoek blijkt dat Astaxanthine zeer bijzonder is en veel sterker dan zijn soortgenoten. Daarom is Astaxanthine uitstekend voor de preventie en behandeling van ouderdomskwalen.

Uit onderzoek blijkt tevens dat Astaxanthine goed zou helpen bij de preventie van dementie. Dementie komt tegenwoordig steeds vaker voor, dit komt omdat mensen steeds ouder worden. Astaxanthine zou dé uitkomst zijn voor de behandeling van dementie. Deze ‘superoxidant’ wordt al online verkocht. In verschillende vitamine webshops kunt u makkelijk en snel deze producten bestellen. Het is voor u wel belangrijk om eerst advies te vragen aan een specialist.

Naast Astaxanthine zijn er vele middelen die uw gezondheid kunnen verbeteren of zorgen voor preventie van verschillende ziekten. Een veelzijdig middel, die werkzaam is in vele gebieden in het lichaam, is Pycnogenol. Dit middel is al vele jaren onderzocht en steeds weer zijn er nieuwe oplossingsgebieden van dit middel gevonden. Zo is Pycnogenol een antioxidant en een vrije radicalenvanger, dus heeft het ongeveer dezelfde werking als Astaxanthine. Pycnogenol is daarnaast ook ontstekingsremmend, deze stof is bij een gezond persoon voldoende aanwezig in het lichaam. Bij personen met enige vorm van ziekte is er meer van deze stof nodig. Ook bij ouderen mensen helpt Pycnogenol het immuunsysteem optimaal te houden. Voor meer informatie kunt u een specialist om hulp vragen. Deze specialisten helpen u bij het maken van de keuze voor het beste middel. U kunt er dan achter komen of u de keuze moet maken voor Pycnogenol of Astaxanthine.

http://www.topvitamins.nl