Riscript
Image default
Electronica en Computers

Tijdsregistratie op basis van biometrie

Tijdsregistratie wordt vandaag de dag steeds vaker op basis van biometrie vastgesteld. Dit houdt in dat uw personeel op basis van een vingerafdruk, een iris- of netvliesscan, stemherkenning of een gelaatsscan zichzelf in kan klokken. Het grote voordeel van deze manier van tijdsregistratie is dat er geen gedoe meer kan ontstaan wanneer iemand zijn of haar pasje of sleutel vergeet. Ook loopt u niet meer het risico dat pasjes of andere toegangsartikelen verloren gaan of in de verkeerde handen terechtkomen. Kortom; tijdsregistratie op basis van biometrie biedt u enkel voordelen.

Laat de tijdsregistratie optimaal regelen door professionals

Wanneer u de tijdsregistratie binnen uw bedrijf graag optimaal geregeld wilt hebben, kunt u hiervoor het beste professionals inschakelen. Een bedrijf als Easy Secure kan u in dit geval uitstekend van dienst zijn. Easy Secure is gespecialiseerd in identiteitsmanagement en houdt zich veelal bezig met innovatieve oplossingen. Denk hierbij aan het gebruik van cloud software, biometrie en draadloze toepassingen. Of u nu in het bezit bent van een supermarkt, een ziekenhuis of een kantoor; voor elke sector biedt dit bedrijf uitstekende oplossingen.

Ook afdelingsmanagers ontvangen relevante informatie

Wanneer u aan de slag gaat met tijdsregistratie kunt u hiermee meten hoe lang elke werknemer aanwezig is op het werk. Deze informatie is relevant voor de HR-afdeling van uw bedrijf. Maar ook afdelingsmanagers kunnen relevante informatie uit deze data halen. Zij kunnen op deze manier bijvoorbeeld inzien hoeveel uur er op zijn of haar afdeling is gewerkt. Schakelt u Easy Secure in? Vertel dan graag wat u wilt bereiken met tijdsregistratie. Zij maken dan een digitale omgeving die exact bij u en uw wensen past. Van een eenvoudig Excel-document tot aan volledige cloud integratie voor planning, tijd en verloning; alles is mogelijk bij dit bedrijf. Bent u benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op hun website.

https://www.easysecure.nl/