Riscript
Image default
Vervoer en transport

Track & Trace: een slimme oplossing voor de planning van transport?

Ben jij werkzaam in de transportsector en wil je meer inzicht krijgen in waar je assets zijn? Dan is de handige Track & Trace applicatie van Scoretrace zeker een aanrader. Dit bedrijf weet wat een slimme oplossing voor de planning van transport is en heeft een speciaal platform ontwikkeld waarin jij altijd kan zien waar jouw vracht zich bevindt. Dit platform heet FormKub en heeft een eenvoudige werking. Tevens kun je door middel van de handige boordcomputer altijd bellen en chatten met chauffeurs en heb je altijd contact met het hoofdkantoor, zodat alles goed met elkaar in verbinding staat. Wil jij dit ook voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder.

De belangrijkste data wordt altijd opgeslagen

Wil jij al jouw begeleidingsbrieven in één handig platform en niet constant hoeven zorgen dat je de papieren versies in handen hebt en bij hebt wanneer je ze nodig hebt? Ga dan in zee met Scoretrace en zij zullen jou als slimme oplossing voor de planning van transport geven dat je hun app kunt downloaden waarin je alles bij de hand hebt. De techniek waarmee zij werken is RFID. Dit houdt in dat de belangrijkste data wordt opgeslagen op een soort sticker waar een minuscule chip in zit. Met deze chips wordt alle belangrijke data te allen tijde bijgehouden en kun je zelfs met de Track & Trace functie alles volgen!

Download de app en ga in zee met deze expert

Kun jij wel een slimme oplossing voor de planning van jouw transport gebruiken? Bekijk dan alle mogelijkheden die Scoretrace te bieden heeft en maak een account aan in de handige TMS-app voor kippertransport. Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de expert via de contactgegevens op de website. Ze staan u graag te woord en zullen altijd met u meedenken voor de beste oplossingen in uw logistieke proces.