Riscript
Image default
Vakantie

Uitdagende escape room in Twente!

Heb jij zin om een leuke escape room te doen in Twente? Dit bedrijf biedt jou een spannende, avontuurlijke middag aan waar jij ontzettend van kan gaan genieten. Het thema is namelijk zeer uniek en zal je nergens anders in Nederland terug gaan vinden. De locatie van deze escape room is dan ook op een oude Hof, die zeker bijdraagt aan de sfeer van jouw ervaring. Neem een groep vrienden en/of jouw familie mee naar dit bedrijf om een gezellige middag met elkaar door te brengen. Neem snel contact op en reserveer jouw plek in Twente!

Details

Help het Hof te ontsnappen aan een duister vloek in deze spannende escape room in de buurt van Twente. Samen met jouw vrienden of samen met jouw familie kun jij zeker weten op tijd ontsnappen! In elke kamer bij dit bedrijf passen er groepen van 7 personen. In het geval dat jij graag met meer mensen deze escape room nabij Twente wilt gaan doen, worden ze opgesplitst in meerdere groepen. Je zult een uur de tijd krijgen om alle raadsels op te lossen en de vloek op te heven. Reserveer snel in Twente en ontsnap op tijd uit de kamer! 

Kinderen

Dit bedrijf heeft niet alleen voor volwassenen een leuke middag aan te bieden. Kinderen zijn hier namelijk ook van harte welkom. Vanaf de leeftijd van 9 tot 12 jaar heeft dit bedrijf een speciale versie van de escape room gemaakt voor kinderen. Ook hier zijn de groepen maximaal 7 kinderen en het duurt in plaats van één uur maar 45 minuten. Zo kunnen de kids ook een leuke en spannende middag hebben! Kinderen ouder dan 12 jaar mogen mee doen aan de volwassenen escape room nabij Twente. Boek snel jouw escape room nabij Twente en ontdek of jij kan ontsnappen!