Riscript
Image default
Computers / Systems

Verschillende soorten boekenscanners in het assortiment van Repromat

Er bestaan verschillende soorten boekscanner machines. Maar meestal zijn die allemaal op verschillende plekken te vinden in Nederland. De ene heeft alleen maar boekenscanners voor digitalisering, en de ander voor print. Bij Repromat is dat niet het geval. Met hun brede en diepe assortiment, hebben ze bijna alle soorten merken boekenscanners die u zoekt. Waar onder andere ook digitaliserende en print scanners zijn. Alles wat u wilt in één winkel.

Veel mogelijkheden met een Boekenscanner

Met één van de boekenscanners van Repromat zijn bijna alle mogelijkheden mogelijk. Van A0 tot A5 scanners, alles kan bij Repromat. Bovendien hebben wij alleen van de beste merken producten. Denk hierbij aan HP, Innovation Imaging Revolusions, Context, Graphtec, Rowe en nog veel meer. Keuze zat dus! Maar nu is de vraag wat voor soort boekenscanner u wilt! Wilt u er één die pagina’s van boeken digitaliseert of juist afdrukt? Voor iedere van deze categorieën hebben we scanners. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent voor de beste om mee te digitaliseren, bevelen wij u de CopiBook Open System aan. Dit pracht model is goed ontwikkeld en dit is de vierde generatie van dit merk. Deze is speciaal ontwikkeld voor digitalisering en heeft veel extra functies.

Speciale scanners

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt scanner? of heeft u historische papieren die kwetsbaar zijn en zorgvuldig moeten worden behandeld? Das geen probleem voor Repromat! Want zij verkopen ook speciale scanners voor zulke documenten. Deze scanner heet de CopiBook V-shape. Er zitten speciale functies op voor kwetsbaar en oud papier. Deze functies helpen u en de scanner om op een zorgvuldige wijze om te gaan met de papieren. Zo heeft u geen zorgen dat het wordt beschadigd. Bovendien zijn deze scanners ideaal voor in musea of andere historische plekken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het assortiment van Repromat? Bekijk dan de website en webshop van Repromat voor meer informatie over de producten en de diensten die Repromat levert. Hopelijk kunnen zij u goed adviseren in het beste product wat bij u en uw bedrijf past.