Riscript
Image default
Bedrijven

Wanneer u wilt investeren in vastgoed, kan dat bij deze expert

Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om geld te investeren in Nederland, wilt u natuurlijk ook een bepaalde zekerheid hebben, dat de investering winstgevend zal zijn. Sommige investeringen kunnen heel winstgevend zijn, maar deze investeringen brengen vaak wel een groot risico met zich mee. Beleggingen die veiliger zijn, leveren vaak niet zoveel op als de meer risicovolle keuzes. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u op een winstgevende én volledig veilige manier investeren in Nederland. En zelf hoeft u er vrijwel niets aan te doen!

Investeer in een vakantiehuis en geniet ook zelf van heerlijke vakanties

Center Parcs Vastgoed biedt u de mogelijkheid om zorgeloos in vastgoed te investeren. Dit bedrijf is marktleider in Europa op het gebied van lokaal toerisme. Center Parcs ontvangt ieder jaar wel meer dan 8 miljoen bezoekers, verdeeld over meer dan 280 domeinen. De vakantiehuisjes die op deze domeinen staan worden verkocht aan investeerders en door Center Parcs aan toeristen verhuurd. Wanneer u ervoor kiest om geld te investeren in vastgoed van deze expert, koopt u een vakantiehuisje in een van de 280 verschillende domeinen van dit bedrijf. Zij regelen de verhuur en het onderhoud aan het huisje. U ontvangt ofwel vijftien jaar lang vaste huurinkomsten van 4,5 procent op de aankoopprijs, of u geniet van een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Dit is afhankelijk van de module die u afsluit. Bovendien geniet u zelf ook van heerlijke vakanties in uw huisje. Weet u nog niet zeker voor welke formule u wilt gaan? Maakt u zich niet druk, de specialisten van dit bedrijf begrijpen heel goed dat geld investeren een grote stap is. Wanneer u dat wenst, begeleiden zij u.

Wanneer u vragen heeft, neemt u direct contact met deze specialist op

Weet u al zeker dat u geld wilt investeren in vastgoed van dit bedrijf in Nederland? Of verkiest u toch een huisje in het buitenland, bijvoorbeeld in België of Duitsland? Met domeinen in verschillende Europese landen zijn de keuzemogelijkheden zeer uitgebreid. Neem gerust contact met het team van Center Parcs Vastgoed op, en zij helpen u verder met advies op maat. Op die manier weet u zeker of deze manier van investeren bij u past.