Riscript
Image default
Gezondheid

Wist jij van het bestaan van deze drie voordelen van burn-out coaching af?

Heb jij een burn-out en weet je ondertussen maar al te goed wat een burn-out is? Dan zit je vast al in een traject waardoor jij leert hoe je van je burn-out af kunt komen. Op het moment dat je burn-out raakt kan het een hele opluchting zijn om met een burn-out coach te spreken. Wat zijn de voordelen van een burn-out coach en wat kan jij uit je coaching momenten halen op het moment dat jij met een burn-out te kampen hebt. In deze blog lees je meer over drie onbekende voordelen die een burn-out coach met zich meebrengt.

Waarom is het hebben van energie zo belangrijk?

Weet jij hoe je energiepatroon eruit ziet? Doe jij voldoende dingen waar je energie van krijgt of merk je dat je meer werkzaamheden of taken doet die je juist veel energie kosten? Begin eens te checken hoe jij je aan het einde van je dag voelt, bruis jij nog van de energie of merk je dat je weinig energie hebt? Juist op het moment dat je een burn-out hebt, is het belangrijk om te ontdekken waar jij weer nieuwe energie van kunt krijgen. Als eerste is het belangrijk om erachter te komen wat je drijfveren zijn en waar je enthousiast en warm van wordt. De burn-out coach helpt je om hierachter te komen en motivatie in jezelf te ontdekken. Samen met de coach leer je niet alleen om beter met stress om te gaan, je leert ook om een effectiever ingesteld persoon te worden. Je leert namelijk duidelijke doelen en grenzen stellen, waardoor je een goed beeld krijgt van wat jij aankunt. Wanneer jij je opnieuw gemotiveerd leert voelen, kun je meer actie ondernemen en leer je niet aan jezelf voorbij te rennen.

 

Wat is je passie?

De burn-out coach leert je als tweede hoe jij je passies om kunt zetten in je strijd tegen de burn-out. Passie levert positieve energie op en zorgt ervoor dat jij meer energie krijgt. Wanneer je samen met de coach ontdekt wat je passies zijn, kun je er meteen meer tijd voor inplannen. Als laatste kan de coach je alles over je energiehuishouding vertellen. Je hebt meer inzicht in je mentale en fysieke staat en de energie die je herkent en terugvindt zorgt ervoor dat je een gelukkiger leven zal leiden.

https://www.liberi.nl