Riscript
Image default
Gezondheid

Een ervaren fysio in Roosendaal

Als u vaak last heeft van sportblessures, dan is het verstandig om bij een goede specialist in fysio terecht te kunnen. Dat geldt ook voor gewrichtsklachten en -pijn, zoals reuma, artrose en andere problemen. Als u in de omgeving van Roosendaal woont, dan schakelt u Fysiotherapie en Manuele Therapie de Molenbeek in. Dit is een fysio uit Roosendaal, die allerlei verschillende behandeling uitvoert, zodat ze een grote diversiteit aan klachten kunnen verlichten of geheel verhelpen. Ontdek wat de specialisten van deze praktijk voor u kunnen betekenen.

Deze fysio is specialist in diverse behandelingen

Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie de Molenbeek uit Roosendaal bieden ze verschillende behandelingen aan om uw klachten te verhelpen. Zij hebben verschillende specialisten in dienst, die allen over een eigen deelgebied beschikken. Zo kunnen zij maatwerk bieden en persoonlijke behandelplannen voor hun cliënten opstellen. U kunt onder andere rugklachten, schouderklachten en oedeem bij deze fysio vlak bij Wouw, in Roosendaal, laten verhelpen. Vaak weten zij de klachten te verlichten of zelfs geheel te verhelpen, afhankelijk van de ernst van de symptomen. Ook bieden ze medical taping aan. Kampt u met een blessure of heeft u klachten en wilt u graag kunnen blijven bewegen? Dan kunnen deze experts u helpen door met tape extra ondersteuning te bieden.

Bezoek deze fysio voor een effectieve behandeling

Wilt u een afspraak maken bij deze fysio uit Roosendaal? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de praktijk. Zij kijken graag of ze een geschikt tijdslot voor u kunnen vinden. Zij zijn zowel telefonisch als via een contactformulier te bereiken. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de behandelingen? Dan kunt u ook gerust uw vragen stellen. De medewerkers stellen u graag op uw gemak en voorzien u van meer informatie. Tijdens uw intakegesprek kunt u ook a l uw vragen stellen, voordat de behandeling begint. Zo weet u direct waar u aan toe bent als u kiest voor deze fysio uit Roosendaal.