Riscript
Image default
Computers / Systems

Zonder operatie van je rimpels af

Al vanaf het 18e levensjaar vereist onze huid wat meer aandacht dan we misschien gewend zijn. Tot een jaar of 30 kun je het echter nog wel prima af met wat extra verzorging in de vorm van een goede gezicht crème. Na het 30e levensjaar begint de elasticiteit van de huid af te nemen en zullen de eerste rimpels beginnen te ontstaan. Vaak is dit een geleidelijk proces en veel mensen accepteren het gewoon. Maar wat als je toch niet blij bent met die rimpels? Gelukkig hoef je tegenwoordig geen complexe operaties zoals een operatieve facelift te ondergaan om deze rimpels te kunnen bestrijden. Want, rimpels verwijderen zonder operatie is tegenwoordig ook een goede mogelijkheid.

Er zijn diverse mogelijkheden en dat is afhankelijk van je eigen wensen, maar ook van de rimpels die je wilt behandelen. Over het algemeen zijn fillers, zoals deze bijvoorbeeld ook in een liquid facelift prijzen worden gebruikt, een goede optie. Fillers zijn zogenaamde vulmiddelen die worden gebruikt om de huid weer een jeugdig uiterlijk te schenken. Deze fillers bestaan vaak uit stoffen zoals hyaluronzuur, een stofje dat van nature ook voorkomt in onze eigen huid. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat hierbij het risico op allergische reacties behoorlijk beperkt kan worden.

Voor andere rimpels in het gezicht, bijvoorbeeld de beruchte kraaienpootjes, kan er gebruik worden gemaakt van botox. Rimpels zoals kraaienpootjes of een fronsrimpel zijn het resultaat van een minder elastisch geworden huid en het teveel aanspannen van de spieren. Met de botox wordt ervoor dat je die spieren niet meer zo strak kunt aanspannen. Hierdoor zal je er jonger uitzien, maar ook nieuwe rimpels voor een deel kunnen voorkomen. De huid wordt nu eenmaal ouder, maar met botox kun je de huid in ieder geval niet meer zo strak aanspannen dat er meer rimpels ontstaan. 

http://faceland.nl