Riscript
Image default
Computers / Systems

De bescherming van de boot

De komst van de GPS Tracker heeft voor veel voordelen gezorgd. Zeer veel voertuigen kunnen namelijk gemakkelijk terug gevonden worden met een GPS Tracker en daarnaast kan je er ook nog eens werknemers mee beschermen door middel van de alarmknop. Er is dan ook niet maar één GPS Tracker, er zijn er veel meer, omdat in elke situatie een andere weer handiger is en je hebt natuurlijk de verschillende merken GPS Trackers.

Naast het feit dat je met een GPS Tracker  via het voertuigvolgsysteem bijvoorbeeld een kraan makkelijker kan terug vinden, kan je nu met de GPS Tracker ook een gestolen boot gemakkelijk terugvinden. Dit is zeer voordelig, aangezien er in de watersport wel redelijk wat boten worden gestolen en deze worden bijna nooit weer teruggevonden. Dit is ook niet heel vreemd, aangezien veel boten slecht beveiligd zijn. Je hebt natuurlijk wel vaak een ketting waarmee de boot wordt vastgelegd, maar dit weerhoudt dieven nergens van en de grote vraag is dan hoe je hem dan nog terug vindt. Hier is dus gelukkig een simpele oplossing voor namelijk een GPS Tracker, met het GPS Volgsysteem en via de app kan je zo zien waar de boot zich bevindt. Daarnaast kunnen sommige GPS trackers ook een sms bericht sturen als de boot ongeoorloofd wordt verplaatst.

De GPS tracker kan er dus voor zorgen dat er veel minder voertuigen worden gestolen en daarna nooit meer terug gevonden worden. Natuurlijk loop je wel net zoveel risico dat de boot of bijvoorbeeld de kraan wordt gestolen, maar je hebt veel minder kans dat je de boot of de kraan niet meer terug vindt. Omdat het vaak om toch wel hoge bedragen gaat is dit natuurlijk ideaal. Heb jij nog geen GPS tracker, maar worden er wel steeds meer voertuigen of boten in je omgeving gestolen? Dan is het zeker de moeite waard om er één aan te schaffen.

https://mygpstracker.nl/