Riscript
Image default
Dienstverlening

Advocaat Thomas van Dijk helpt bij letselschade

“Zeer professionele en deskundige hulp. Ik zou mr. van Dijk aan eenieder aanbevelen. Hij heeft in een moeilijke periode veel stress kunnen wegnemen en altijd vanuit mijn belangen gehandeld.”

Dit schreef een klant niet zo lang gelden op beoordelingssite feedbackcompany.com.

En dit zijn de woorden van een andere client:

“Zeer goed, zeer fijn geholpen”.

Die tevredenheid is begrijpelijk. Mr. van Dijk heeft jarenlange ervaring met de meest  uiteenlopende letselschadezaken. Van whiplash tot verkeersongelukken en van medische fouten tot ongevallen op de werkvloer. Hij werkt samen met andere professionals waaronder medisch adviseurs en experts op het gebied van arbeidsomstandigheden. Op uw vragen over kapitaliseren letselschade, vrije advocaatkeuze en rekenrente weet van Dijk zeker antwoord.

Als erkende LSA advocaat wordt Thomas regelmatig ingeschakeld voor een second opinion. Dit gebeurt als er getwijfeld wordt aan het vakmanschap van een belangenbehartiger, als de procedure (te) langzaam verloopt of als het aan oprechte, persoonlijke aandacht ontbreekt. Tijdens de contra-expertise wordt in ieder geval gelet op:

-gehanteerde uitgangspunten bij het vaststellen van het verlies aan verdienvermogen;

-de berekening van het verlies aan verdienvermogen;

-pensioenschade;

-neveninkomsten-verlies;

-behoefte aan verpleging en praktische hulp thuis;

-behoefte aan mentale begeleiding;

-afname van zelfwerkzaamheid.

Advocaat van Dijk wordt veelvuldig door kranten-, radio- en televisiejournalisten gevraagd toelichting te geven bij ingewikkelde juridische zaken. Aanvullend verzorgt deze advocaat lezingen, publiceert hij in vakbladen en is hij actief op Twitter. Via dit social media kanaal deelt van Dijk belangrijke nieuwsberichten en interessante artikelen. Tijdens een cursus met als onderwerp ‘letselschade bij ambtenaren’ werd van Dijk bijgestaan door mr. Arlette Schijns. Zij is werkzaam voor Beer Advocaten in Amsterdam. Haar expertise ligt op het terrein van aansprakelijkheidsrecht en procesrecht. De cursus kreeg overigens een 8 na waardering volgens de regels van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Wilt u uw zaak aanmelden bij Thomas van Dijk. U kunt dat online doen via het contactformulier https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/contact/. U vult uw naam, emailadres, telefoonnummer, het onderwerp van uw zaak en een bericht voor de advocaat in. Zodra mr. van Dijk ernaar heeft kunnen kijken, wordt u gebeld.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl