Riscript
Image default
Dienstverlening

Warmwaterketels van Kuiper en Zonen BV

Kuiper en Zonen BV verkoopt nieuwe en gereviseerde warmwaterketels met een aanvoertemperatuur tot 110 graden Celsius. Je kunt natuurlijk niet alleen voor de koop van warmwaterketels terecht bij dit bedrijf, maar ook voor verhuur en onderhoud. Kuiper en Zonen is specialist op het gebied van ketels en ontwikkelen deze ook in eigen beheer. Bij dit bedrijf kun je profiteren van de uitgebreide ervaring met deze ketels. Voor het onderhoud kun je dus ook terecht bij Kuiper en Zonen, maar je wil natuurlijk weten waarom je juist bij dit bedrijf moet inschakelen voor ketelonderhoud. Dat wordt uitgelegd aan de hand van vijf redenen.

Ketelonderhoud door Kuiper en Zonen BV

Kuiper en Zonen BV kan het onderhoud van jouw ketel en branderinstallatie snel en zorgeloos voor je uitvoeren. Om zo min mogelijk hinder te ondervinden van dit onderhoud, zorgen zij ervoor dat er genoeg kennis in huis is om de ketels zo perfect te onderhouden. Op die manier worden grote problemen voorkomen en kun je lang met je ketel vooruit. Alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden worden door de eigen vakmensen gedaan onder één dak. Op die manier kan er gebruik worden gemaakt van de kennis en ervaren van alle vakmensen in dienst. Tijdens het ketelonderhoud en eventuele reparaties, wil je natuurlijk niet zonder ketel komen te zitten. Om die reden kan Kuiper en Zonen, indien gewenst, de continuïteit van je productieproces waarborgen door een ketel uit de eigen verhuurvloot in te zetten. Alle informatie over je ketel wordt op een server bewaard, waar je altijd op kunt inloggen. Op die manier heb je alle informatie die je nodig kunt hebben altijd bij de hand.

Ketelverhuur

Bij uitval, voor extra capaciteit of in een keuringsperiode is het mogelijk een ketel te huren. Hierbij wordt een snelle levering gegarandeerd. De levering en transport wordt in eigen beheer gedaan, waardoor het snel en zorgvuldig wordt gedaan. Het is mogelijk om stoomketels, verwarmingsketels, heetwaterketels, rookgaskoelers en ontgassers voor verhuur direct uit voorraad te leveren. Standaard zijn er ketels van 16 megawatt per stuk in het assortiment, daarmee is er een hoge capaciteit leverbaar voor bijvoorbeeld stadsverwarming.