Riscript
Image default
Computers / Systems

Beveilig je pand

Door de uitbraak van het COVID 19 virus zijn we allemaal gedwongen binnen te blijven. We mogen zo weinig mogelijk naar buiten en al helemaal niet dicht bij elkaar komen. Hierdoor zitten veel ondernemers in de knel. Zij hebben namelijk de deuren van hun winkel of bedrijf dicht moeten gooien. Dit geld voor nagelsalons, kappers, winkeliers, ga zo maar door. Maar in die panden staan best veel dingen van waarde die gewoon achter zijn gelaten. De kans op een uitbraak wordt dus best hoog geacht.

Maar hoe kan je er nu voor zorgen dat dit niet gebeurd? Dit kun je doen door Bedrijfsbeveiliging in te stellen. Hierbij denk je natuurlijk al gauw aan 2 grote uitsmijters bij de deur. Maar dit wordt bedoeld in de vorm van Camera beveiliging.  Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat er in jouw pand gebeurt. Dus wanneer er inderdaad wordt ingebroken, kun je zien wie het gedaan hebben en heb je bewijs dat er inderdaad is ingebroken, waardoor je geld krijgt van de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast heeft het een hele afschrikkende werking. Wanneer je al camera’s ziet hangen, of er ergens staat dat het pand beveiligd wordt, is de kans kleiner dat er dus inderdaad ingebroken wordt.

Zo weet je zeker dat jouw pand deze tijd goed doorkomt en je wanneer je terug komt, alle spulletjes er nog hebt staan. Want het laatste wat je wilt, is dat je naast alle economische schade die je oploopt door de crisis en de komende recessie, ook nog moet zien te dealen met het verlies van spullen. Dan ga je namelijk een hele moeilijke tijd tegemoet en dat wil je niet, zeker niet in deze tijd. Dus kies voor een goed beveiligingssysteem, dan weet je zeker dat het goed komt en je deze crisis op de best mogelijke manier uitkomt.

https://www.groenewegendelft.nl/