Riscript
Image default
Computers / Systems

De HP Pagewide Printer

Als je wel eens in de industrie gewerkt hebt, dan weet je ook dat een HP Pagewide Printer onmisbaar is voor het uitprinten van grote dingen. Met een HP Pagewide Printer kan je namelijk in één keer de volledige breedte printen! Dat kan wel tot een meter breed zijn. Wat houdt dat in voor jou? Automatische sneller en effectiever werken dan met de huidige systemen die nu in de markt zijn. Wanneer je iets wil printen, dan kan dat heel makkelijk en eenvoudig via een pc, laptop, tablet of smartphone verzonden worden naar de HP Pagewide Printer.

Welke HP Pagewide Printers?

Repromat heeft een aantal verschillende HP Pagewide Printers waaruit gekozen kan worden. Iedere verschillende soort HP Pagewide Printer heeft zijn eigen unieke eigenschappen die de printer ideaal maakt voor een bepaalde tak van de industrie. Het is daarom van uiterst belang dat er lang wordt nagedacht over welke HP Pagewide Printer het meest geschikt is voor printen dat jij nodig hebt. Bijvoorbeeld de HP Pagewide XL 4000 Printer, die zowel in zwart-wit als in kleur kan printen. Dit kan al vanaf maximaal 4 rollen, dus je kan al 4 prints binnen één minuut printen van het A0/8 A1 formaat! Dan is er ook nog de HP Pagewide XL 8000 Printer van Repromat. Net als de HP Pagewide XL 4000 Printer kan deze printer in zwart-wit én in kleur printen! Wat deze HP Pagewide Printer onderscheidt van de rest, is dat je hiermee vanaf maximaal 6 rollen per minuut al 15 prints kunt uitprinten van het A0/30 A1 formaat!

Waarom een HP Pagewide Printer?

Waarom zou je nou voor een HP Pagewide Printer kiezen, naast het grote formaat waarmee geprint kan worden? Er zijn toch ook andere grootformaat printers, wat maakt deze dan zo speciaal? Het voordeel van een HP Pagewide Printer is dat ze kwaliteit leveren door gebruik te maken van bewezen technologie, ze zorgen ook voor een betrouwbare afdrukproductie van grote oplages. Repromat levert uiteraard de software die nodig is voor HP Pagewide Printers, en geeft advies over welke HP Pagewide Printer het meest geschikt is voor jou.