Riscript
Image default
Computers / Systems

Schuiframen voor een moderne uitstraling

Wanneer je wilt spelen met licht en ruimte, zijn schuiframen de ideale oplossing in een moderne stijl. Bij een moderne woning, denken we vaak aan veel lichtinval, open ruimtes en gewaagd stijlgebruik. Toch zoek je in je woning ook huiselijkheid en gezelligheid als tegenhanger van die moderne look. Dat kan je doen door te spelen met kleur en materiaal. Ramen en deuren bepalen mede de sfeer in je woning die je als een thuis wilt laten voelen. Schuiframen van Schipper Ede geven je interieur de zo gewenste uitstraling waar je naar op zoek bent. De schuiframen van Schipper Ede zijn uiteraard van een uitstekende kwaliteit wat ze hun stevigheid geven, ze vragen niet veel onderhoud en voldoen aan de vereiste normen qua isolatie en beveiliging.

Schuiframen zorgen voor veel lichtinval

De schuiframen van Schipper Ede kun je geheel naar wens laten maken in diverse maten. Een grote glaspartij trekt natuurlijk het licht van buiten heel sterk naar binnen. Standaard wordt er dubbel glas in de schuiframen gemonteerd, maar gezien de hoge eisen die tegenwoordig door particulieren én bedrijven gesteld worden aan isolatiewaardes, is drie dubbel glas geen uitzondering meer.

Schuiframen staan nooit in de weg

De schuiframen van Schipper Ede passen prima bij een interieur waar alleen de hoogstnoodzakelijke deuren worden geïnstalleerd. Immers wil je vanwege het te behouden ruimtegevoel in je moderne woning, zo min mogelijk deuren in je huis. Ramen die naar binnen opendraaien passen daar niet bij. Schipper Ede biedt met hun schuiframen een geweldige oplossing voor het behoud van de moderne look. Gecombineerd met een schuifpui of schuifdeur vormen deze de ideale link tussen je moderne interieur en je moderne tuin of terras. De schuiframen van Schipper Ede met de haast onzichtbare profielen, zorgen ervoor dat je altijd kan genieten van je buitenruimte, ook bij slecht weer.

Waarom schuiframen?

Of je voor schuiframen kiest, is vaak een persoonlijke keuze en afhankelijk van je eigen voorkeur. Het grote voordeel van schuiframen is toch wel dat je zonder problemen voorwerpen op, voor of naast de vensterbank kunt plaatsen, zonder dat je allerlei dingen moet weg zetten omdat het raam anders niet open kan. Je hebt ook geen last van gordijnen die in de weg hangen bij het openen de ramen.