Riscript
Image default
Computers / Systems

Repromat als je professioneel designer bent

Als grafisch ontwerper kwam ik na een zoektocht voor een nieuwe printer bij Repromat terecht. Repromat is gevestigd in De Meern, provincie Utrecht. Centraal gelegen dus ook vanaf het Zuiden van het land goed bereikbaar. Zowel voor mijn werk als voor mijn hobby thuis ben ik veel met grafisch ontwerpen en webdesign bezig. Op mijn werk hebben we ook allerlei apparatuur staan van Repromat, dus zo gek vond ik het niet dat mijn zoektocht voor mijn eigen printer mij ook naar Repromat leidde. Bekijk de website van repromat.

Repromat helpt je met raad en daad

De professionals van Repromat hebben we goed geholpen met een maatadvies. Ik wil natuurlijk thuis ook wel eens zien hoe mijn ontwerpen uitzien als ik ze uitprint. De eenvoudige printer die ik al jaren gebruikte was nog wel oké, maar als ik zag hoe de designs uit de printer op mijn werk kwamen, stelde de print van thuis echt niets meer voor. Omdat ik mijn baan voor mijn werkgever ook langzaam vaarwel wil zeggen en me meer en meer op mijn eigen bedrijf wil richten, is een goede printer thuis natuurlijk ook meer dan welkom. Telkens het werk uitbesteden aan een drukkerij is kostentechnisch ook niet effectief voor mijn toekomstige klanten.

Repromat denkt met je mee

Bij Repromat kreeg ik duidelijke uitleg waar ik voor de beste prijs-kwaliteit verhouding precies op moest letten bij de aanschaf van een printer. Als ik voornamelijk logo’s, visitekaartjes en briefpapier wil printen heb ik natuurlijk geen grootformaat printer nodig. Al zal dat zeker in het begin voornamelijk zijn wat ik zal printen. Maar met het oog op de start van mijn eigen bedrijf is een goede printer die ook op grootformaat kan printen natuurlijk een belangrijke schakel. Ook kwam dubbel afdrukken ter sprake en of ik ook wat dikker papier zal gaan gebruiken. Feit is dat printen op A4 formaat voornamelijk in de beginperiode van toepassing zal zijn, maar ik sluit niet uit dat zelfs printen op A0 formaat in de toekomst handig kan zijn. Bijvoorbeeld als ik een gave opdracht krijg en posters mag ontwerpen. Je ziet dan op een eenvoudige printer niet wat je ziet als je het op waar formaat print. Daarnaast is het ook wel leuk om jezelf eens wat te gunnen niet waar?

 

 

Gerelateerde artikelen

Zonder operatie van je rimpels af

De HP Pagewide Printer

Uitstekende opslagruimte Utrecht