Riscript
Image default
Hobby en vrije tijd

Een herbruikbare waterfles: het ideale promotiemiddel

Een overmatige productie van plastic, wegwerpverpakkingen, plastic soep. Het zou fijn zijn als hier een eind aan komt. Gelukkig maken steeds meer mensen gebruik van herbruikbare drinkflessen. Je kent vast wel de luxe modellen met een mooi en functioneel design, zoals de Dopper. Maar er zijn ook veel andere uitvoeringen met handige functies. Wil je een steentje bijdragen aan een beter milieu? Voor jouw bedrijf is een waterfles met logo dan het perfecte promotiemiddel.

Op maat te bedrukken waterflessen

Hoe minder waterflesjes voor eenmalig gebruik we met z’n allen kopen, hoe minder afval en CO2-uitstoot we produceren. Ben je op zoek naar een duurzaam personeels- of relatiegeschenk, kies dan een waterfles met logo uit in de kleur die bij je bedrijf past. Er zijn transparante kunststof flessen, maar ook flessen van aluminium, roestvrij staal en glas. De smaak van het water is bovendien vaak beter dan die van het water dat je drinkt uit plastic wegwerpflesjes.

De moderne mens heeft een druk leven en is veel onderweg. Leid je ook zo’n hectisch leven, dan is het handig om gebruik te maken van een thermofles, die warme dranken warm houdt en koude drankjes lekker fris houdt. Of wat dacht je van een waterfles met een fruitfilter voor de zomer? Ook een waterfles en pillendoos in-één is een heel handig ontwerp. Ideaal voor het bewaren van je supplementen. Uiteraard zijn ook dit soort flessen te bedrukken met het logo van jouw bedrijf.

Gezonder, milieuvriendelijker alternatief

Het Nederlandse kraanwater is heel schoon en heeft internationaal een goede naam. In ons land is het dus helemaal niet nodig om steeds flesjes mineraalwater te kopen die je na gebruik weggooit. De kosten van een flesje bronwater bestaan bovendien grotendeels uit de productiekosten van het plastic flesje. Zonde dus, als je het milieu een warm hart toedraagt.

Bovendien zijn er nadelen aan het hergebruiken van goedkope wegwerpflesjes: de kunststof waarvan deze flesjes zijn gemaakt is heel erg dun en kan in je drinkwater terecht komen. Ga je voor duurzaam en gezond, dan zijn een herbruikbare fles van BPA-vrij plastic of een rvs-fles een goede keuze.