Riscript
Image default
Hobby en vrije tijd

E-sigaretten worden steeds handiger

De wereld van elektronische sigaretten veranderd elke dag.. Veel rokers hebben in het verleden wel eens een e-sigaret geprobeerd of een tijdje gebruikt. Maar deze na een tijdje weer naast zich neergelegd. Dat is jammer, maar ook wel begrijpelijk. Veel mensen ondervinden namelijk problemen met e-sigaretten doordat ze deze te ingewikkeld vinden. Een normale sigaret opsteken is dan altijd sneller en gemakkelijker. Gelukkig zijn deze e-sigaretten de afgelopen jaren steeds gemakkelijker geworden. Wij gaan je hier het een en ander over vertellen in dit artikel.

Pod e-sigaretten

Wellicht herinner je het nog wel. Allemaal van de kleine glazen tankjes die je zelf moet vullen en schoonmaken. Dit in combinatie met een klein coiltje, ook wel brandertje genoemd, maakt het allemaal niet gemakkelijk. Laat staan dat deze tankjes zelf enorm snel kunnen sneuvelen door bijvoorbeeld valschade. Je moet dan je tankje weer vervangen, wat vaak weer ingewikkeld is.

Gelukkig zijn deze problemen bij de nieuwe e-sigaretten verleden tijd. Zo hebben deze e-sigaretten geen glazen tank meer maar maken gebruik van kleine podjes van kunststof. Deze pods, hebben dan ook vaak in ingebouwd coiltje zodat je deze ook niet meer los hoeft te vervangen. Je vervangt dus alleen je pod eens in de 2 tot 4 weken. Dat maakt het gebruik een stukje handiger waardoor het voor veel meer mensen interessant is om nog eens een nieuwe start te proberen te maken met een e-sigaret. Wat ook erg gemakkelijk is, is dat deze pod e-sigaretten heel snel kunnen wisselen van pod. Hierdoor kun je tegelijkertijd meerdere smaken afwisselen tijdens het dampen.

Wegwerp e-sigaretten

Wat ook een toenemende populariteit wint, zijn de wegwerp e-sigaretten. Steeds meer mensen kiezen hiervoor. Wegwerp e-sigaretten zijn het aller gemakkelijkst. Dit omdat je deze één keer leeg dampt en wanneer deze leeg is, deze in zijn volledigheid weggooit. Het vervelende is dan wel dat je dan weer een nieuwe moet kopen. Echter vinden veel mensen dit de moeite waard en wordt het gebruik hierdoor steeds gemakkelijker.

Conclusie

E-sigaretten worden steeds gemakkelijker in gebruik. De afgelopen jaren is er veel verbetering gekomen in het gebruiksgemak van deze apparaten. Wil je een op maat gemaakt advies? Neem dan contact op met de productspecialisten van NLDAMP.nl. Deze staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.