Riscript
Image default
Computers / Systems

Hittebestendige kit van TechnischeProdukten.nl

Voor het afdichten van kieren, naden, scheuren en voegen wordt meestal kit gebruikt. Voor een goed resultaat zijn hierbij twee aandachtspunten belangrijk. Het eerste is dat de kit op de juiste wijze wordt aangebracht. Het tweede aandachtspunt is de soort kit. Er zijn verschillende soorten kitten zoals acrylaatkitten, siliconenkit, hittebestendige kit en nog veel meer. Er zijn zoveel soorten kit omdat er voor elke ondergrond en toepassing een andere kit nodig is.

Het aanbrengen van kit

Bij het aanbrengen van kitten is het zaak om de ondergrond goed voor te bereiden. Natuurlijk moet al aanwezige kit verwijderd worden. Het is van belang dat de ondergrond goed schoon is en dat deze ontvet wordt om een goede hechting te krijgen. Daarnaast kan het nodig zijn om een primer aan te brengen.

Na het aanbrengen van de kit moet de voeg afgestreken worden. Bij dit afstrijken kan het beste een finisher gebruikt worden. Bij bijvoorbeeld siliconekit kan een afstrijkmiddel voorkomen dat de kit poreus wordt.

Door de juiste producten te gebruiken hoeft u voor het verwijderen en aanbrengen van kit geen vakman in te schakelen. Bij TechnischeProdukten.nl vindt u een ruim aanbod aan afdichtingskitten. Van hittebestendige kit en MS polymeerkit tot en met 2 componenten lijm en siliconenkit, voor de vele toepassingen van kit kunt u bij TechnischeProdukten.nl terecht. 

Hittebestendige siliconenkit en kachelkit

Voor het installeren en repareren van open haarden en pelletkachels kunt u bij Technische Producten de hittebestendige kit van CTN en de kachelkit van Fire Sealant vinden.

De hittebestendige siliconenkit van CTN is perfect voor het afkitten van delen die zeer heet worden. De kit is hittebestendig tot 300° wat deze zeer geschikt maakt voor het afkitten rond ovens, kachels en fornuizen. Deze hittebestendige siliconenkit, verkrijgbaar in de kleuren transparant en zwart, blijft flexibel zodat het bij temperatuurverschillen mee kan bewegen. De hittebestendige kit wordt geleverd in een Pressure Pack met een nozzle erop zodat u geen kitpistool nodig heeft.

De kachelkit van Fire Sealant is bestand tot 1200 graden. De kachelkit is te gebruiken voor het dichten van naden in kachels, openhaarden en ovens.