Riscript
Image default
Computers / Systems

ICT Hengelo

Zoekt u een specialist op het gebied van ICT in Hengelo? Maak kennis met Deltics. Een goede ICT infrastructuur is het fundament voor de gehele IT omgeving. Zonder goed fundament stort alles als een kaartenhuis in elkaar. Deltics is de specialist voor bedrijf(-kritische) IT-infrastructuren. Hier bent u aan het juiste adres voor professionele oplossingen op het gebied van ICT en IT. De specialisten van Deltics kunnen u overal bij helpen als het gaat om ICT. Denk aan het bieden van onderhoud voor een bestaand netwerk of server of juist het leveren en installeren van een nieuwe software.

Waarom uw ICT in Hengelo aan Deltics overlaten?

  • Deltics heeft een eigen Network Operating Center (NOC) dat 24/7 beschikbaar is. Hierdoor zijn zij in staat uw beheer 365 dagen per jaar over te nemen.
  • Zij hanteren een single point of contact naar u toe, maar aan de achterkant is Deltics een flexibele multi-vendor organisatie en onderhouden ze nauwe contacten met leveranciers. Hierdoor kunnen ze een snelle responstijd garanderen.
  • De ondersteuning die zij bieden gaat ver. Van server-, storage- en netwerkinfrastructuren tot besturingssystemen en applicaties. Elk met specifieke ondersteuningsmogelijkheden.
  • Deltics biedt maatwerk: pro-actieve of reactieve support. Outsourcing of uitwijkmogelijkheden. Telefonisch, remote of on-site; de ondersteuning stemmen zij af op uw behoeften. Deltics streeft ernaar problemen te voorkomen. Mocht dit niet lukken, dan wordt er gezorgd voor een snelle, adequate aanpak door professionele mensen met een hoog kennisniveau. De onderhoud- en beheerafspraken passen altijd bij uw organisatie, daar zorgt Deltics voor!

Pijlers IT omgeving

De fysieke IT infrastructuur is opgebouwd uit technische middelen. In praktijk vallen deze in drie hoofdgroepen uiteen:

  • Storage
  • Netwerk
  • Servers

Ze vormen de pijlers voor de diensten die door de IT omgeving geleverd worden. Deze componenten zijn nodig bij een draadloze netwerkvoorziening, een fileshare of bijvoorbeeld een ERP omgeving. Deltics verzorgt de IT infrastructuren bij kleine en grote lokale en landelijke organisaties.

Uw apparatuur werkt zonder gedoe

Uw ICT in Hengelo aan experts overlaten? De gecertificeerde medewerkers van Deltics zijn u graag van dienst! Door de gehele ICT of een gedeelte ervan over te nemen ontzorgt het team van Deltics u graag. Het bieden van de beste service staat voorop. U bent er van gegarandeerd dat uw apparatuur, netwerk en beveiliging altijd werken zoals het hoort en zonder gedoe. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de pagina ICT Hengelo.

http://www.deltics.nl/