Riscript
Image default
Computers / Systems

Cloud telefonie van de toekomst

De ISDN-lijnen verdwijnen en het is tijd om over te stappen op VoIP bellen met uw organisatie. Weet u al hoe u het gaat aanpakken? Zit u met uw handen in het haar over wat te doen nu de ISDN-lijnen stoppen en u niet weet hoe u een nieuwe telefooncentrale kunt regelen? Geen zorgen! De Nederlandse Provider regelt alles voor je! Wij verzorgen het gehele proces van overstappen van ISDN naar Cloud telefonie, oftewel Hosted VoIP. Cloud telefonie heeft vele voordelen ten opzichte van ISDN, het is namelijk een stuk sneller en stabieler dan ISDN nu is. ISDN is nu eenmaal een verouderde techniek, zeker ten opzichte van cloud telefonie. Op cloud telefonie overstappen is daarom de beste keus voor uw bedrijf.

Kies voor cloud telefonie

Op cloud telefonie overstappen geeft veel voordelen aan uw organisatie. Een van de eerste en voornaamste voordelen is namelijk dat cloud telefonie u een hoop geld gaat besparen! Jazeker! Cloud telefonie bespaart op meer dan een manier u geld. Ten eerste heeft u geen dure onderhoudscontracten meer nodig voor uw telefooncentrale. ‘Hoe kan dit?’ Vraagt u zich misschien af. Dat komt doordat uw telefooncentrale technisch gezien met cloud telefonie niet meer bestaat. Uw telefooncentrale zit namelijk in de cloud. Een andere manier waarom u geld bespaart met cloud telefonie is dat u flink kunt besparen op abonnementen en gesprekskosten. De voordelen van cloud telefonie zijn eindeloos, er komen bijvoorbeeld ook een heleboel nieuwe functies bij, zoals vast-mobiel integratie.

Nog wat meer voordelen van cloud telefonie

Er zijn nu al een aantal voordelen van cloud telefonie genoemd, zoals het feit dat uw organisatie flink kan besparen als u ervoor kiest. Een andere nieuwe functie die gemakkelijk gekoppeld kan worden met cloud telefonie is ook het koppelen van de telefoon aan bedrijfssoftware, wat heel veel processen en stuk gemakkelijker laat verlopen. Ook krijgt u een receptioniste post met cloud telefonie waarmee u de actuele bezigheden van collega’s mee kunt bekijken, bij calamiteiten wordt u doorgeschakeld zodat omroepen niet verloren gaan én er is dus geen onderhoudscontract meer nodig. Waar wacht u nog op? Kies vandaag nog voor cloud telefonie! Kijk voor meer informatie op www.denederlandseprovider.nl