Riscript
Image default
Bedrijven

Led Design Holland: dé partner op het gebied van industriele LED verlichting

Bij de aanschaf van ledlampen is het verstandig van te voren te bepalen wat u precies nodig heeft. Er zijn namelijk eindeloos veel verschillende led’s verkrijgbaar. Van inbouwspots tot buitenverlichting en van tl buizen tot led panelen. Welke in uw geval geschikt zijn, hang af van de ruimte waar de lampen komen te hangen en het werk dat daar plaatsvindt. U kunt zich voorstellen dat in een grote fabriekshal waar aan de lopende band wordt gewerkt ander licht nodig is dan in een klein kantoortje waar één persoon achter een bureau zit. Een winkel vraagt om gevarieerd licht per afdeling / hoek. In een showroom is levensecht licht van belang; de koper moet goed kunnen zien wat hij aanschaft. Een bedrijf dat kan helpen de juiste keus te maken, is Led Design Holland.

Overstappen op led is een slimme stap. Niet alleen zal de energienota flink omlaag gaan (op structurele basis!). Ook heeft u recht op een overheidssubsidie, omdat u investeert in duurzame energie en energiebesparende middelen. Het gaat om de EIA 2021 (energie investeringsaftrek 2021). Het aanvragen van deze fiscale regeling doet u online. Heeft u hier geen tijd voor of vindt u het te ingewikkeld? Led Design Holland regelt het graag voor u. Concreet houdt de EIA in dat u 45% van de totale investeringskosten mag aftrekken van de fiscale winst. NB dit geldt naast de reguliere afschrijving. U betaalt hierdoor een stuk minder belasting. Er gelden wel een aantal voorwaarden voor de EIA 2021.

–          U heeft een eigen bedrijf en betaalt inkomsten- of vennootschapsbelasting.

–          De lampen die u koopt voldoen aan de eisen van de Energielijst en in totaal bedraagt de investering € 2500 of meer.

Overigens geldt er ook een maximum bedrag qua investering per onderneming. Dit is vastgesteld op 124 miljoen euro per jaar.

Wilt u in contact komen met Led Design Holland? Bel naar 076 – 888 33 00 of stuur een mail

info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/led-verlichting-loods-bedrijfshal/