Riscript
Image default
Woning en Tuin

Spiegels en klokken koop je bij Deens

Laten we het eens over klokken hebben. Hoeveel heb jij er in huis? Past er nog eentje bij? Vast wel. Bij een klok komt het echt aan op smaak. Wat de een te gek vindt, wil de ander niet in huis hebben hangen. We hebben een tip voordat je de klokkencollectie op Deens.nl bekijkt. Beslis van te voren of het een wandklok of een tafelmodel wordt. Zusss en House Doctor bevelen we aan als je een staand klokje wilt hebben.

De HANNAH van House Doctor is gemaakt van goudkleurig aluminium. Hij oogt klassiek en elegant. Deze klok heeft een diameter van 15 cm. Je kunt ‘m eigenlijk overal neerzetten: bovenop de boekenkast, op het bijzettafeltje, op je nachtkastje et cetera.

Het Zusss-team heeft een echte eyecatcher ontworpen: een aluminium tafelklokje in brons-kleur. Het uurwerk hangt aan een standaard die aan de onderkant rechthoekig en aan de bovenkant rond is. Speels en toch strak!

Wil je echt iets anders? Wat denk je van een zandloper? Hij heet zeer toepasselijk Time, de HAY-loper die Deens aanbiedt. In het speelse glazen ontwerp valt het zilverkleurige zand in 120 minuten van boven naar beneden. De Time is 37,5 cm hoog en heeft een diameter van 16 cm.

Bij Deens kun je de meest uiteenlopende spiegels bestellen. Groot en rechthoekig, klein en rond, ovaal, ingelijst, op een standaard, in een bakje, met een plateau enzovoort. Een model waar ons oog meteen op valt: de antiek look spiegel van HKliving. Met dit model aan de muur waan je je in romantische en lang vervlogen tijden… Zeker als je de spiegel combineert met een stijlvolle HKliving kast. Terug naar het nu. Een praktische make-up spiegel kunnen we allemaal wel gebruiken. Deens verkoopt tafelspiegels van onder meer ferm LIVING en Madam Stolz. Zoek je een grote staande spiegel om dagelijks je outfit te checken? Wellicht is het HKliving-model op een standaard iets voor je. De spiegel is 175 cm hoog, 41 cm breed en 2,5 cm diep. De randen zijn mooi afgewerkt met goudkleurig messing en dit is hetzelfde materiaal als de standaard. Bij een grote spiegel als deze is het belangrijk dat je voldoende licht hebt. Qua lampen kunnen we het merk it’s about RoMi aanbevelen.

https://www.deens.nl/