Riscript
Image default
Mode en Kleding

Tips om je tas opgeruimd te houden

Tips om je tas opgeruimd te houden

 

Welke tas je ook gebruikt, van iedere tas kan je een rommelbak maken. Vooral vrouwen hebben er een handje van om alles in hun tas te bewaren. En als ze dan ergens naar op zoek zijn, dan is het bijna onmogelijk om datgene waar ze naar op zoek is makkelijk uit de tas te vissen, zonder dat de tas helemaal op de kop gegooid hoeft te worden. Maar hoe kan je je tas nu netjes en overzichtelijk houden? Lees meer hierover in deze blog. 

Haal je tas regelmatig even leeg

Of je nu gebruik maakt van een waterdichte rugtas, een van de nikkie tassen of een tas van het merk plevier, een rommeltje kan je er altijd wel van maken. Als je je tas netjes wil houden is het verstandig om je tas zo nu en dan eens helemaal leeg te maken en alles uit die tas voor je neer te leggen.

 

Kijk dan kritisch naar de dingen die uit de tas zijn gekomen. De dingen die je niet echt nodig hebt, die haal je uit de tas. De dingen die je wel echt nodig hebt die kan je weer terug in de tas doen. Maar gooi ze niet zomaar in de tas, maar geef ze een vaste plek in je tas.

 

Geef spullen een vaste plek in je tas

Als je je tas leeg hebt gehaald en alle overtollige spullen hebt verwijderd is het slim om de spullen die je terug in je tas wil gaan doen een vaste plek te geven in de tas. Op het moment dat je dat doet, zul je er al heel snel achter komen dat je eigenlijk altijd alles bij je hebt wat nodig is. 

Gebruik een make-up tasje voor je make-up

Gebruik een toilettas voor alle make-up en persoonlijke verzorgingsproducten. Als je die dan wil hebben dan ben je met een greep in de tas voorzien van alle dingen die je je maar zou kunnen bedenken. Daarbij blijft je tas ook schoon en opgeruimd. Je komt er geen rondzwervende make-up meer tegen. 

Zorg ervoor dat waardevolle dingen veilig in je tas zitten

Dingen als je portemonnee, telefoon of pasjes raak je niet heel graag kwijt. Maar toch moet je die wel meenemen. Zorg dan ook dat deze dingen allemaal extra goed en diep in de tas verstopt zitten. Het liefst zelfs ergens achter een rits, om de kans te verkleinen dat een zakkenroller ermee aan de haal kan gaan.