Riscript
Image default
Mode en Kleding

Wat is belangrijk bij aankoop van een kinderrugzak?

Of het nu gaat om de pauzehapjes op de kleuterschool of om het kleurboekje bij het bezoek aan oma – zelfs de jongste kinderen in de kleuter- en voorschoolse leeftijd kunnen een kinderrugzak gebruiken. Rugzakken in het ontwerp van grappige dierenfiguren scoren punten bij kinderen met speelse gimmicks zoals een uittrekbare tong met een naamplaatje.

Ouders wensen daarentegen vaak een milieuvriendelijke productie met duurzame materialen, goed vakmanschap en het opnemen van reflectoren voor meer veiligheid. Hieronder een aantal ideeën over het onderwerp van kinderrugzakken en wat belangrijk is bij de aankoop ervan.

Merkkwaliteit voor gelicenteerde troep: Ook al is het verleidelijk, uit onderzoek is aangetoond dat zeer goedkope rugzakken met kleurrijke cartoonmotieven vaak erg slechte eigenschappen hebben. Bespaar niet op een rugzak waar uw kind nog een lange tijd mee moet doen.

Eigenschappen voor een perfecte pasvorm: Draagriemen moeten gewatteerd zijn! En moet minstens zeven centimeter van elkaar verwijderd zijn. De hoogte en lengte van de borstriem moet verstelbaar zijn, anders wordt hij snel beklemmend.

Bescherming van de rug: Een zeer goede en gladde (!) vulling in het ruggedeelte is verplicht. Dit is niet alleen comfortabeler op de korte termijn, maar ook van belang voor de gezondheid.

Bent u op zoek naar een comfortabele rugzak voor uw kind, met een mooi design en ook nog eens zeer stabiel voor het kind om te dragen? Bekijk dan eens het brede assortiment aan kinderrugzakken van The Little Green Bag. Met een dergelijke rugzak kan uw kind jaren vooruit en wordt rugpijn door een slechte tas voorkomen!