Riscript
Image default
Aanbiedingen

Vier voordelen van gel nagellak

Gel nagellak is een hybride van traditionele nagellak en acrylnagels. Het combineert de flexibiliteit van nagellak met de duurzaamheid van acryl. Gelnagellak wordt meestal in twee stappen aangebracht: eerst wordt een basislaag aangebracht op de natuurlijke nagel en vervolgens uitgehard onder een LED of Uv-lamp. Daarna wordt een gekleurde gel nagellak aangebracht en eveneens uitgehard. Gel nagellak heeft veel voordelen en dit maakt het dus een aantrekkelijk alternatief voor traditionele nagellak. In deze blog leer je waarom je bij je volgende manicure gel nagellak moet gebruiken.

Langdurig

Gelnagellak is veel duurzamer dan traditionele nagellak, en gaat tot twee weken mee zonder te chippen of te vervagen. De extra duurzaamheid betekent dat je langer tussen twee afspraken kunt zitten en dat je nagels er langer op hun best uitzien. Dat betekent minder tijd besteden aan bijwerken en meer tijd genieten van een mooie manicure.

Gemakkelijk aan te brengen

Gelnagellak is gemakkelijker aan te brengen dan traditionele nagellak; er zijn minder lagen nodig en het droogt sneller, zodat je je manicure in minder tijd kunt afmaken. Bovendien is er geen toplaag nodig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het aanbrengen na de kleur. Dit maakt het een geweldige keuze voor drukke personen die een snelle en gemakkelijke manicure nodig hebben. Thuis je nagels doen is veel gemakkelijker en je kunt veel leuke kleuren gel nagellak kopen online bij www.topcodecosmetics.nl 

Uv-licht

Ten tweede is voor het aanbrengen Uv-licht nodig dat de kleur en glans beter vasthoudt dan gewone nagellak. Je krijgt een helderder en langduriger manicure door het licht. Ook helpt het Uv-licht om je nagels sneller te laten drogen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of andere imperfecties in je manicure. Je hoeft minder lang bezig te zijn met je nagels en ze zien er perfect uit.

Gezondere nagels

Gelnagellak is beter voor je nagels omdat het niet veel van de agressieve chemicaliën bevat die in traditionele lakken zitten. Dit betekent minder schade aan natuurlijke nagels en gezonder uitziende handen op de lange termijn.  Bovendien helpt de langdurige glans je nagels te beschermen tegen beschadiging en laat ze er gezonder uitzien.

 

https://www.topcodecosmetics.nl/