Riscript
Image default
Computers / Systems

Wat je allemaal kan met een Xbox Live Gold 12 maanden abonnement

Aan een Xbox Live Gold 12 maanden abonnement zitten een aantal opties verbonden. Uiteraard kun je dan 12 maanden lang eindeloos gamen. Maar wist je ook dat je kunt spelen tegen vrienden als zij ook een Live Gold abonnement hebben? Het is dus aan te raden om je vrienden zo ver te krijgen om ook een abonnement aan te schaffen.

Bereik over de hele wereld

Je kunt heel goed gamen met je vrienden als zij ook een Live Gold abonnement hebben. Maar als zij dat niet hebben en ook niet willen aanschaffen kun je alsnog tegen andere gamers spelen. Je kunt namelijk met dit abonnement gamen met iedereen over de hele wereld die een Xbox heeft met hetzelfde abonnement. Door samen te gamen heb je net meer uitdaging in het spel zitten en beleef je over het algemeen meer plezier. Vooral wanneer je het vergelijkt met alleen een spel spelen.

Genieten van vele extra’s Met een Xbox Live Gold 12 maanden abonnement kun je 12 maanden lang genieten op het Xbox Live netwerk van Microsoft. Waarbij je toegang hebt tot Xbox Live Marketplace. Hier kun je zelf ook producten aanschaffen, wat niet bij een Xbox Live abonnement kan. Daarnaast heb je natuurlijk het voordeel dat je beschikt over een groot spellen bibliotheek waardoor je eindeloos kunt spelen. En daarnaast kunt variëren binnen verschillende categorieën.

Gerelateerde artikelen

Complete computer reparatie

Repromat advies nodig?

Indringers een stap voor zijn